دانشگاه علمی کاربردی لرستان در 7 رشته جدید کارشناسی دانشجو می‌پذیرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۴۹۶۸۵
مسئول روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی لرستان:

دانشگاه علمی کاربردی لرستان در 7 رشته جدید کارشناسی دانشجو می‌پذیرد

مسئول روابط دانشگاه علمی کاربردی لرستان گفت: این دانشگاه در هفت رشته جدید کارشناسی دانشجو می‌پذیرد.

جعفری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: دانشگاه علمی کاربردی لرستان در هفت رشته جدید کارشناسی شامل خبرنگاری حرفه‌ای در مرکز جهاد دانشگاهی خرم‌آباد، کارشناسی پدافند غیرعامل در مرکز نیروی انتظامی، کارشناسی حرفه‌ای مدیریت سلامت گرایش خانواده و مشاوره تغذیه مادر و کودک در مرکز بهزیستی و کارشناسی حرفه‌ای مدیریت امور حج و زیارت در مرکز حج و زیارت دانشجو می‌پذیرد.

 

وی افزود: همچنین رشته مهندسی فن‌آوری عمران گرایش راه‌سازی در مرکز نزاجا شهدای بروجرد، کارشناسی حرفه‌ای مترجمی همزمان انگلیسی در مرکز نورآباد و رشته مهندسی فن‌آوری عمران نقشه برداری در مقطع کارشناسی در مرکز بروجرد راه‌اندازی شده اند.

 

مسئول روابط دانشگاه علمی کاربردی لرستان گفت: در مجموع در 61 کد رشته و 108 کد رشته محل 4760 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی به صورت حضوری و 500 نفر نیز به صورت غیرحضوری در این دانشگاه پذیرش می‌شوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار