به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، فیروزآبادی در جمع دانش پژوهان دوره خط امام(ره) در سالن اجتماعات اردوگاه دشت بهشت شاندیز در خصوص جایگاه صنعت و دانشگاه گفت: نسبت شما با کار علمی میتواند منفعلانه و یا فعالانه باشد، فعالانه به این شکل که خودتان مطالبه کنید و منفعلانه به این شکل که کار را به دست مسئولان علمی بسپارید.
وی افزود: اهمیت علم در منظومه ارزشهای انقلاب اسلامی بسیار بالاست و به تنهایی موضوعیت و اصالت دارد.
معاون علمي- پژوهشي سازمان بسيج دانشجويي کشور با بیان اینکه علم از نظر اسلام نیز دارای جایگاه والایی است، تصریح کرد: علم وسیله توانایی در میان مسلمانان است؛ اما این توانایی همیشه قابل تبدیل شدن به ثروت مادی نیست.
فیروزآبادی با بیان اینکه علم و فناوری یکی از پایههای اقتدار اقتصادی یک ملت است، بیان داشت: مسئله علم بیش از ۱۲ سال گفتمان غالب مقام معظم رهبری بوده است و یک آرمان مهم و جدی برای به هم زدن نظام سلطه است.
وی گفت: کار علمی کاری انقلابی است و یکی از شاخصههای اصولگرایی اهتمام به علم و پیشرفت علمی است.
معاون علمی- پژوهشی سازمان بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه به طور طبیعی در دانشگاهها و محیطهای جوان التزامات علمی وجود دارد، گفت: باید علم در دانشگاهها حالت آرمانگرایانه پیدا کند و این اتفاق در علم یعنی رسیدن به قله علمی- اقتصادی جهان.
فیروزآبادی جنس حرکت آرمانگرایانه علمی را مبارزهای دانست و تصریح کرد: معرفت، بصیرت، عمل به هنگام و استقامت در کار علمی یک نیاز است.
وی با بیان اینکه مطالبهگری تخصصی و گفتمانسازی دز مسائل اساسی کشور باید در مسیر حرکت علمی ایجاد شود، افزود: مخاطب مقصود ما نباید تنها در مسیر سیاست اقتصاد و فرهنگ باشد، صیانت از حرکت عملی کشور به عنوان یک موضوع کلیدی ضامن پیشرفت و توسعه است.
معاونت علمی- پژوهشی سازمان بسیج دانشجویی کشور با طرح این سوال که مطالبهگری تخصصی چه چیزی است، افزود: اقتصاد مقاومتی یک سنگر و یک گفتمان بسیار مهم است که به علت کم توجهی ما به اقتصاد این گفتمان شکل گرفته و امیدواریم که بتواند در کشور ما جایگزین اقتصاد منفعل شود.
فیروزآبادی ضمن انتقاد از قاچاق نیازهای اساسی صنعت در کشور به انتقاد از تولیدکنندگان پرداخت و گفت: اکثر قاچاقهایی که در کشور صورت میگیرد به دلیل عدم نظارت و یا سوءاستفاده تولیدکنندگان از فضای گمرکی میباشد و این در حالی است که ۸۰ درصد پولهای بانکی کشور در مسیر اشتغال و یا ازدواج به کار برده نمیشود و پول در کشور ما قدرت بسیاری ندارد.
وی در پایان با بیان اینکه توسعه کاریکاتوری پتروشیمی، فقدان نظریههای بومی و اسلامی در حوزههای علمی و نزولی بودن نرخ رشد از جمله عوامل مهمی است که باید در صنعت و علم در کشور به آن پرداخته شود، خاطرنشان کرد: باید در این مسیر اساتید موفق در ارتباط با صنعت را برای دانشجویان الگو کنیم و از دانشجویان جوان نخبه خود بخواهیم با تلاش و مطالبهگری در ایجاد هستههای علمی در دانشگاهها موفق باشند.