کد خبر:۳۴۹۹۴۸
معاون فرهنگی- اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد خبر داد:

تشکیل 2 کانون دختران و پسران خوابگاهی در دانشگاه فردوسی / ایجاد طرح «نشاط و فراغت» در ترم جدید در خوابگاه‌های این دانشگاه

معاون فرهنگی- اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد از تشکیل دو کانون دختران و پسران خوابگاهی و ایجاد دو طرح نشاط و فراغت جهت بهبود وضعیت خوابگاه‌های این دانشگاه خبر داد.

علی یوسفی در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص اقدامات فرهنگی که قرار است در سال تحصیلی جدید جهت بهبود وضعیت خوابگاه‌های این دانشگاه انجام گیرد، به حضور به موقع و موثرتر فرهنگی در خوابگاه‌های دانشجویی تاکید کرد و گفت: در سال تحصیلی جدید دو کانون دختران و پسران خوابگاهی در دانشگاه تشکیل خواهد شد.

 

وی افزود: این کانون به صورت داوطلبانه اقدام به عضویت دانشجویانی که دغدغه فرهنگی در محیط‌های خوابگاهی دارند، خواهد کرد و در این مسیر دانشگاه از آنان حمایت‌های لازم را خواهد کرد.

 

معاون فرهنگی- اجتماعی دانشگاه فردوسی با اشاره به این‌که تشکیل این دو کانون در محیط خوابگاهی زمینه را برای ایجاد شور و نشاط فرهنگی در این محیط فراهم می‌کند، تصریح کرد: این دو کانون زیر مجموعه مدیریت فرهنگی و مجموعه کانون‌ها است که با تشکیل آن جمع وسیعی درگیر مسائل و موضوعات خوابگاهی خواهد شد.

 

یوسفی با بیان اینکه این کانون‌ها به پیگیری مطالبات و دغدغه‌های دانشجویان خوابگاهی خواهد پرداخت، خاطرنشان کرد: آموزش‌های موثر اجتماعی و مذهبی، دغدغه‌های دانشجویان خوابگاهی و غیره از جمله مسائلی است که این کانون‌ها پیگیری می‌کنند.

 

وی با تاکید بر این‌که دانشجویان خوابگاهی جهت هر چه بهتر شدن محیط خوابگاهی باید جهت فعالیت موثر در این کانون‌ها داوطلب شوند، گفت: همچنین به جز این دو کانون دو طرح «نشاط و سر زندگی» و «فراغت» در محیط خوابگاه ایجاد خواهد شد تا مقداری از کمبودهایی که در این محیط‌ها وجود دارند را کاهش دهد.

 

معاون- فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی خاطرنشان کرد: امید است با اجرایی شدن این دو طرح و راه‌اندازی این دو کانون بتوانیم اقدامات موثر و کاربردی را در جهت بهبود وضعیت خوابگاه‌ها انجام دهیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار