به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»،آیین اکران خصوصی فیلم سینمایی شهر موشها2 امروز صبح در فضایی متفاوت و خاطره انگیز برگزار شد.
در این مراسم که از صبح امروز و با سرو صبحانه هایی مانند نان و پنیر و گردو و... و حضور مجسمه هایی از موشهای نوستالژیک فیلم آغاز شد، عوامل فیلم اعم از مرضیه برومند، کارگردان، منیژه حکمت و علی سرتیپی، تهیه کنندگان، فرهاد توحیدی، فیلمنامه نویس و سایر عوامل فیلم حضور داشتند.
این مراسم که با استقبال گسترده ای روبرو شده بود شاهد حضور اهالی رسانه و نمایندگانی از طیف های مختلف فکری بود. تا جایی که طبقه چهارم پردیس سینمایی کوروش که برای نخستین بار برنامه اکران فیلم در آن انجام می گرفت، مملو از جمعیت شده و همه جا با صدای شات های پیاپی عکاسان پر شده بود. ضمن آنکه در کنار اهالی رسانه، تعداد زیادی کودک با خانواده هایشان نیز مهمان این مراسم بودند.
آنچه که بیش از همه چیز در این سالن دیده می شد، حال خوب بود. حال خوبی که هم بینندگان و اهالی رسانه داشتند و هم عوامل فیلم. حال خوبی که از بازگشت خاطره ها ناشی می شد.
پیش از آغاز اکران، منیژه حکمت، علی سرتیپی و مرضیه برومند با حضور روی سن، ضمن خوش آمدگویی به حضار، شهر موشها2 را یک اثر کودک دانستند که بزرگترها را نیز حذب خود می کند.
منیژه حکمت در همین خصوص ادامه داد: شهر موشها با ایجاد شغل دائم و موقت برای حدود 1000 نفر، و کیفیت کار بسیار بالا، اثری به حساب می آید که سطح کارهای کودک در ایران را ارتقا می بخشد. و با این مقدمه، نخستین اکران شهر موشها حدود ساعت 11:15 آغاز شد. و به این ترتیب موشهای خاطره انگیز و نوستالژیک نسل دوم و سوم انقلاب، بعد از سالها دوباره روی پرده نقره ای حاضر شدند...
درباره فیلم و کیفیت ان مفصلاً خواهیم نوست اما عجالتاً باید این را بگوییم که اکران فیلم با استقبال گسترده و رضایت بالای همه اقشار سنی حاضر در سالن روبرو شد. تا انجا که هنگام خروج از سالن، همه اقشار و سنین به مرضیه برومند و منیژه حکمت دست مریزاد گفته و از ایشان سپاسگزاری می کردند.
یکی از نکات مهم این مراسم، تدارک ویژه دست اندر کاران برای برنامه و نظم کم نظیری حاکم بر برنامه بود.
تا انجا که به جرأت می توان گفت چنین مراسمی برای یک فیلم سینمایی در ایران کمتر برگزار می شود و به نیکی می توان به این مراسم لقب "بازگشت شکوهمند رؤیاها " را داد. چه آن که بعد از سالها، حضار دوباره تماشاگر "خپل" و "نارنجی" و "گوش دراز" و"آقا معلم"... بودند، موشهایی که حالا تشکیل خانواده داده اند و بچه هایشان هم بازیگران اصلی این قسمتش هستند. شهری که هنوز هم بزرگترین دغدغه اش مصاف با "اسمشو نبر" است و در این قسمت با تناسبی دقیق و دیدنی، تمام جزئیات لازم را برای یک اثر مانا و ماندگار پدید آورده و همه سنین را تا اخرین لحظه روی صندلی های سینما کوروش میخکوب کرد.
درباره شهر موشها2 بعد ها زیاد خواهید شنید اما عجالتاً همین را بگوییم که شهر موشها2 انقدر خوب هست که به برایش کلاه از سر برداریم و به افتخارش دست بزنیم...