دليلي براي عادي سازي روابط با اسرائيل وجود ندارد
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از ريانووستي، عمر موسي، دبير کل اتحاديه عرب در پايان مذاکرات با جرج ميچل فرستاده ويژه رييس جمهور آمريکا در قاهره گفت: کشورهاي عربي هيچ دليلي براي آغاز روند عادي سازي روابط با اسراييلي که به احداث غير قانوني شهرک ها در مناطق اشغالي ادامه مي دهد، نمي بينند.
وي در اين ديدار با اشاره به ادامه شهرك سازي هاي رژيم صهيونيستي تاكيد كرد: تا زماني كه ساخت شهركهاي صهيونيست نشين در قدس ادامه يابد ، كشورهاي عربي هيچ قدمي در رابطه با صلح ميان اعراب و اسرائيل بر نخواهند داشت.
عمر موسي با بيان اينكه اظهارات نتانياهو درباره فلسطين تمامي اميدهاي بين المللي براي رسيدن به صلح در خاورميانه را از بين برده است، تاكيد كرد: تمامي نشست هاي بين المللي به منظور ايجاد صلح در خاورميانه و عادي سازي روابط با اسرائيل بستگي به موضع اين رژيم در رابطه با فلسطين دارد.
ميچل به منظور متقاعد كردن مقامات رژيم صهيونيستي براي توقف شهرك سازي به اسرائيل سفر كرده بود كه تاكنون موفق به انجام ماموريت خود نشده است.
شايان ذكر است، بنابر گزارش روزنامه صهيونيستي هآارتص، شمار شهرکنشينان در کرانه باختري تا سيام ژانويه گذشته به 304 هزار و 569 نفر رسيده است كه ميانگين رشد 2.3 درصدي را نسبت به گذشته نشان مي دهد./انتهاي پيام/