آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۱۹۵۹

برگزاری دوره حضوری طرح ضیافت اندیشه فعالان فرهنگی دانشگاه‌های قزوین

رئیس دفاتر نهاد رهبری دانشگاه‌‌های قزوین از برگزاری دوره حضوری ضیافت اندیشه ۹۳ ویژه فعالان فرهنگی دانشگاه‌های قزوین در مشهد مقدس خبر داد.
برگزاری دوره حضوری طرح ضیافت اندیشه فعالان فرهنگی دانشگاه‌های قزوین

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، رئیس دفاتر نهاد رهبری دانشگاه‌‌های قزوین با اعلام  اینکه مرحله دوم و بخش حضوری طرح ضیافت از ۳ شهریورماه لغایت شنبه ۸ شهریورماه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار خواهد شد، گفت: طرح ضیافت اندیشه فعالان فرهنگی دانشگاه‌های استان قزوین در سال۹۳ با هدف ارتقای سطح معلومات فرهنگی و معرفت دینی دانشجویان فعال در عرصه‌های فرهنگی شامل اعضای کانون‌ها و هیئت‌های مذهبی و تشکل های دانشجویی دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.


حجت الاسلام والمسلمین عابدینی، با ذکر این نکته که این طرح در دو بخش مجزا و به صورت مجازی و حضوری برگزار می گردد عنوان کرد: دوره غیرحضوری این طرح شامل آموزش مجازی در پایگاه مرکز آموزش‎های مجازی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به نشانی http://un.nahad.ir در دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی شده بود.


رئیس دفاتر نهاد رهبری دانشگاه‌ های قزوین بیان کرد: دوره مجازی این طرح در موضوعات مختلفی شامل جریان‌شناسی فکری ایران معاصر، جریان‌شناسی فرهنگ‌ها و ضد فرهنگ‌ها، جریان‌شناسی سلفی‌گری، جریان شناسی جنبش دانشجویی، مبانی تحلیل سیاسی ار منظر رهبری، مهارت‌های زندگی، آشنایی با شبکه‌های اجتماعی، آشنایی با جنگ‌نرم و مقابله با آن، آمریکا‌شناسی، آشنایی با اخلاق اسلامی، معاد و ادامه حیات در قرآن، دستاوردهای کلان انقلاب اسلامی، سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها، جریان‌شناسی رسانه‌های بین‎المللی و انسان موفق برگزار شده است.

 

حجت الاسلام عابدینی با اشاره به مباحث دوره حضوری طرح گفت: مباحث آموزشی این دوره در موضوعات جریان‌شناسی سیاسی، آشنایی با ویژگی‌‎های رسانه دانشجویی، مدیریت جهادی و جهاد فرهنگی از منظر مقام معظم رهبری، آشنایی با شبکه‌های اجتماعی نوین، روابط دختر و پسر در دانشگاه‌ها، تکنیک‌های عملیات روانی و تحلیل خبر و حقوق دانشجویی برگزار می‌شود.

 

رئیس دفاتر نهاد رهبری دانشگاه‌های استان قزوین بیان کرد: سهمیه دانشگاه‌های استان قزوین در دوره مجازی ۴۰۰ نفر بود که پس از اجرای آن، تعداد ۱۸۰ نفر از برگزیدگان برای دوره حضوری انتخاب شده اند.


وی افزود: با توجه به اینکه ماهیت این دوره بیشتر فرهنگی و تربیتی است تطبیق واحدهای دروس عمومی و معارف برای دانشجویان شرکت کننده در این دوره منتفی است و به شرکت‌کنندگان فقط گواهی شرکت در دوره و یک سری جوایز و مشوق‌های فرهنگی اعطا خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار