آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۴۲۸۲
رئیس دانشکده دندانپزشکی ایلام:

10 هیات علمی در کلینیک دندانپزشکی ایلام به مردم خدمات پزشکی ارائه می‌دهند

رئیس دانشکده دندانپزشکی ایلام گفت: 10 نفر از اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی ایلام در کلینیک این دندانپزشکی در دو شیفت صبح و عصر با تعرفه‌ای بالغ بر یک سوم مبالغی که در مطب‌های تخصصی ستانده می‌شود، به مردم استان خدمات پزشکی ارائه می‌دهند.

روزگار در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان داشت: ساختمان فعلی دانشکده و درمانگاه دندانپزشکی را با 1000 متر زیربنا در سال 1391 از هیات رئیسه دانشگاه تحویل گرفتیم، پس از تغییر کاربری از خوابگاه دانشجویی و ساختمان مسکونی به دانشکده و درمانگاه دندانپزشکی ارتقا جایگاه یافت.


وی اولین دانشجویان شاغل به تحصیل در این دانشکده را ورودی‌های سال 1391 عنوان کرد و گفت: هم اینک 50 دانشجو و 10 هیات علمی در هفت رشته تخصصی اعم از جراحی لثه، ترمیم و زیبایی، عصب‌کشی، جراحی فک و صورت، رادیولوژی و پاتولوژی در این دانشکده و درمانگاه در حال فعالیت هستند ذکر این نکته خالی از لطف نیست که در سال تحصیلی جدید علاوه بر اضافه شدن 20 دانشجو بر تعداد شاغلان به تحصیل، تعدادی از اعضای علمی با برد تحخصصی در رشته‌های بیماری‌های دهان، ارتدنسی و پروتز نیز به سایر رشته‌های این درمانگاه اضافه خواهند شد.
 

رئیس دانشکده دندانپزشکی ایلام با تاکید بر اینکه بروز آسیب‌های دندان و لثه، ریشه در دوران جنینی و کودکی دارد، ادامه داد: مردم استان ایلام در حیطه بیماری‌های دندان بیشتر از دیگر استا‌ن‌ها رنج می‌برند، 10 نفر از اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی در دو شیفت صبح و بعدازظهر با تعرفه‌ای بالغ بر یک سوم مبالغی که در مطب‌های تخصصی ستانده می‌شود به ترمیم آسیب‌های حوزه دهان و دندان مردم استان همت می‌گمارند.
 

روزگار عوامل محیطی، بهداشت فردی و تغذیه را مهمترین عوامل در سلامت یا آسیب‌زایی دندان‌ها برشمرد و بیان داشت: نوع آب مصرفی، خوردن ترشی‌ها و شیرینی‌جات، عدم استفاده از مسواک و نخ دندان، حرات مواد خوراکی از نظر سرما و گرما می‌تواند باعث پوسیدگی دندان، نابود شدن اعصاب دندان و ایجاد عفونت شود، عفونت‌های دندان بدترین و کشنده‌ترین نوع عفونت‌ها هستند که از طریق رگ‌های خونی به سمت قلب پیشروی می‌کنند، 70 رصد از بیماری‌ها از عدم سلامت دندان و لثه ناشی می‌شوند.
 

وی عدم آگاهی را بزرگترین دشمن انسان دانست و افزود: 70 درصد از مردم از نخ دندان استفاده نمی‌کنند، 95 درصد از هموطنانمان اشتباه مسواک می‌زنند از سوی دیگر رسانه ملی به جای آن که شیوه درست زندگی کردن را به مردم آموزش دهد به تبلیغ خوراکی‌هایی مضر می‌پرازد که نه تنها سلامت جامعه را به مخاطره می‌اندازد؛ بلکه جیبشان را خالی می‌کند و آنان را به سوی مصرف گرایی سوق می‌دهد.
 

رئیس دانشکده دندانپزشکی ایلام خاطرنشان کرد: در کشورهای غربی هزینه‌های حوزه سلامت بر پیشگیری متمرکز می‌شوند؛ اما در ایران مبالغ هنگفت بهداشت به سوی درمان سرازیر می‌شود، رسالت رسانه‌ها بویژه صدا و سیما در اشاعه بهداشت مردم و درونی کردن شعار پیشگیری بهتر از درمان است بیشتر است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار