آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۸۹۱۱
قریشی خبر داد

ثبت نام هجدهمین دوره ازدواج دانشجویی آغاز شد

معاون فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: ثبت نام هجدهمین دوره ازدواج دانشجویی از 4 مهر ماه همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت.
ثبت نام هجدهمین دوره ازدواج دانشجویی آغاز شد

به گزارش گروه دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"،‌حجت‌الاسلام والمسلمین میرمجید قریشی، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در ترویج سنت حسنه ازدواج در میان جوانان به ویژه دانشجویان فرهیخته و تحکیم بنیان خانواده و مهارت افزایی زوج‌های دانشجو و با تأکید بر برگزاری کارگاه‌های آموزشی، در دانشگاه‌های سراسر کشور ثبت نام هجدهمین دوره ازدواج دانشجویی از 5 مهر ماه همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)آغاز گردید و به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت.بر این اساس زوج‌های دانشجوی متقاضی حضور در این برنامه‌ها  که تاریخ عقد آنها از 92/07/01 لغایت 93/07/30 می باشند می‌توانند با مراجعه به سایت nahad.ir نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

وی تأکید کرد: امسال نیز همچون سال های گذشته هدیه ویژه مقام معظم رهبری به زوج های دانشجو در قالب سفر زیارتی 3 روزه مشهد مقدس اهدا خواهد شد.

حجت الاسلام قریشی ادامه داد: با توجه به دیدار اخیر دانشجویان با رهبر معظم انقلاب در ماه مبارک رمضان، و تأکید معظم له به ضرورت سیاستگذاری برای ترغیب دانشجویان به ازدواج،ستاد ازدواج دانشجویی ویژه‌ برنامه‌هایی را برای ترویج ازدواج در بین دانشجویان مجرد در نظر دارد.

وی افزود: پیش بینی می‌شود امسال حدود 50 هزار زوج دانشجودر این طرح شرکت نمایند. در طی چند سال برگزاری ازدواج دانشجویی، پایداری بالا و وجود کمترین میزان طلاق در ازدواج‌های دانشجویی در آمارهای رسمی ارایه شده، مشاهده می‌شود.

معاون فرهنگی، سیاسی نهاد افزود یکی از مهمترین دلایل پایین بودن آمار طلاق در میان مخاطبان طرح ازدواج دانشجویی شرکت در دوره‌های مهارت افزایی و انتخاب آگاهانه است و برای این اساس طرح دوره‌های مجازی آموزش‌های قبل و بعد از ازدواج طراحی و در آینده نزدیک ارائه خواهد شد همان گونه که در تابستان گذشته حدود 15 هزار دانشجوی مجرد در دوره‌های آموزشی قبل از ازدواج شرکت نمودند.

قریشی خاطر نشان کرد: در سال گذشته و طی برگزاری هفدهمین دوره ازدواج دانشجویی (طرح همسفر تا بهشت) به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حدود 25 هزار زوج دانشجو از بهمن ماه سال 92 تا پایان اردیبهشت 93 به مشهد الرضا (ع) مشرف شدند و از ویژه برنامه‌های زیارتی، فرهنگی،‌آموزشی و گردشگری بهره‌مند شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار