رستمیان در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» مطرح کرد
کد خبر:۳۶۲۱۶۶
زینلیان در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":
دستگاههای مربوطه با سیستم شفاف و کارشناسی، جلوی فساد و رانت بنزینی را بگیرند
قائم مقام دبیر کل اتحادیه جامع اسلامی دانشجویان گفت: طی چند سال اخیر با برنامه ریزیهای غیر کارشناسی نتوانستهایم بنزینی با کیفیت ملی تولید کنیم و کار را برای رانت خواران و دلالان نفتی راحت کردهایم.
حسین زینلیان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به عدم نظارت کافی در واردات بنزین گفت: با توجه به جایگاه وشان ایران در منطقه، صنایع پتروشیمی و پالایش فراوردههای نفتی باید تولید بنزین با کیفیت بومی و پاک را در اولویت کار خود قرار دهد.
زینلیان افزود: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره خودکفایی در بخشهای کلان و مهم کشور، مسئولین محترم جمهوری اسلامی باید از سالها پیش خودکفایی در زمینه انرژی را آغاز میکردند؛ اما با اولویت دادن به کالاهای وارداتی صنعت نفت و پتروشیمی، کار ایران را که یکی از اولین تولید کنندگان نفت در جهان بود را به جایی کشانده که چشمش به واردات از دیگر کشورها است.
وی افزود: روحیه خودکفایی هر چه سریعتر در مسئولان ما باید به یک عامل اصلی تبدیل گردد، مبحث حاملهای سوخت در فعالیت اقتصادی و زندگی روزمره مردم نقش بسزایی دارد؛ حاملهای سوخت باید با کیفیت به دست ملت برسد و محیط زیست ایران اسلامی را آلوده نکند.
زینلیان در ادامه بیان داشت: چگونه میشود یک کشور با وجود نفت فراوان نتواند بنزینی با کیفیت ملی تولید کند؟! پاسخ این سوال؛ برنامهریزیهای غیرکارشناسی باعث عدم تولید بنزین با کیفیت ملی است.
قائم مقام دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان متذکر شد: از تمام مسئولان وزارت نفت، شرکت ملی صنایع پتروشیمی، شرکت ملی و پالایش فرآوردههای نفتی، سازمان محیط زیست و مجلس خواهشمندیم به عنوان فرزندان این ملت تولید بنزین پاک و بومی را در اولویت قرار دهند و با سیستم شفاف و کارشناسی جلوی فساد، رانت خواری و دلالی را بگیرند.
وی در خاتمه تصریح کرد: مسئولان محترم هنگام قبول مسئولیت بنا به اقتضای فرهنگی و سیاسی پست خود، از کارهای شبهه انگیز دوری کنند که ملت شریف ایران با چشمانی باز و گوشی شنوا اعمالشان را نظاره گر هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.