كارگروه كارآفريني اساتيد براي ارتباط جامعه با دانشگاه ایجاد شده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۲۵۲۲
رئيس كانون فارغ‌التحصيلان دانشگاه آزاد مشهد خبر داد

كارگروه كارآفريني اساتيد براي ارتباط جامعه با دانشگاه ایجاد شده است

رئيس كانون فارغ‌التحصيلان دانشگاه آزاد مشهد از انعقاد تفاهم‌نامه كانون با مركز مهارت پيشرفته فني حرفه‌اي جهت آموزش‌هاي تخصصي به دانشجويان خبر داد و گفت: كارگروه كارآفريني كه اعضای آن اساتيد و روساي دانشكده‌هاي دانشگاه هستند، براي ارتباط جامعه با دانشگاه ايجاد شده است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، عباس پاكدليان، رئيس كانون فارغ‌التحصيلان دانشگاه آزاد مشهد امروز در افتتاحيه دفتر ارتباط با صنعت و جامعه كانون فارغ‌التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با اشاره به فعالیت‌های کانون فارغ‌التحصیلان این دانشگاه بیان داشت: هم اكنون اين كانون با دارا بودن دو ميليون عضو در 120 شهر كشور از بزرگترين مجموعه‌هاي علمي در كشور و خاورميانه است.

 

وي راه‌اندازي سايت تبادلات كانون و فروش اختراعات اعضا را از برنامه در دست اقدام كانون برشمرد و گفت: فعاليت باشگاه كارآفريني، دپارتمان زبان، كميته اشتغال و غیره از ديگر برنامه‌هاي كانون است كه در حال ارائه خدمات به اعضا است.

 

رئيس كانون فارغ‌التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي مشهد از انعقاد تفاهم‌نامه كانون با مركز مهارت پيشرفته فني حرفه‌اي جهت آموزش‌هاي تخصصي به دانشجويان خبر داد و گفت: كارگروه كارآفريني كه اعضای آن اساتيد و روساي دانشكده‌هاي دانشگاه هستند براي ارتباط جامعه با دانشگاه ايجاد شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار