کد خبر:۳۶۲۶۳۹
روایت وبگاه هاشمی‌رفسنجانی از تغییرات آیت‌الله

هاشمی "انقلابی تحوّل‌پذیر" است/ "غیر قابل برگشت بودن مذاکرات"، یک حرف انقلابی است نه دیپلماتیک!

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌گوید: ایران و غرب دیگر به شرایط گذشته بر نمی‌گردند، شرایطی که هر 6 ماه یک دور مذاکره بود و تجدید تحریم‌های گذشته و به اضافه تحریم‌های جدیدتر.

به گزارش گروه سیاسی "خبرگزاری دانشجو" وبگاه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در حاشیه نگاری دیدار رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تشکل هایی دانشجویی 5 استان دانشگاه آزاد اسلامی به انتشار سخنان هاشمی درباره مذاکرات پرداخت و نوشت: هاشمی درباره مذاکرات هسته‌ای حرف بسیار مهمی می‌زند می‌گوید ایران و غرب دیگر به شرایط  گذشته بر نمی‌گردند.

 

مهمترین محورهای پر آب و تاب حاشیه‌نگاری سایت هاشمی به شرح ذیل است:

 

"هاشمی اگر می‌گوید مذاکرات قابل برگشت نیست، یک حرف دیپلماتیک نمی‌زند. یک حرف انقلابی می‌زند. هاشمی، انقلابی تحوّل پذیری است که می‌گوید باید به حرف اکثریت مردم تمکین کرد. امروز ملتی توافق و پیشرفت را در تعامل با دنیا می خواهد. توافق ایران و غرب دنده عقب ندارد، چون مردم نمی خواهند."

 

"هاشمی در خاتمه سخنانش درباره مذاکرات هسته‌ای حرف بسیار مهمی می زند. هم طولانی شدن مذاکرات را مثبت ارزیابی می کند، هم می‌گوید ایران و غرب دیگر به شرایط  گذشته بر نمی گردند. شرایطی که هر 6 ماه یک دور مذاکره بود و تجدید تحریم‌های گذشته و به اضافه تحریم های جدیدتر!."

 

"هاشمی قبلاً هم گفته بود که قهر با آمریکا ابدی نیست. هاشمی به مذاکرات هسته ای خوشبین است، چون ملتی به آن خوشبین است. هاشمی خطرناکترین دوقطبی را دوقطبی نظام– مردم می‌داند. خطری که گویا اقلیت محدود هدفی جز تحقق آن ندارند. دیروز برای پیروزی احمدی نژاد بود، امروز برای شکست مذاکرات ظریف.هاشمی اگر می گوید مذاکرات قابل برگشت نیست، یک حرف دیپلماتیک نمی زند. یک حرف انقلابی می زند. هاشمی، انقلابی تحوّل پذیری است که می گوید باید به حرف اکثریت مردم تمکین کرد. امروز ملتی توافق و پیشرفت را در تعامل با دنیا می‌خواهد. توافق ایران و غرب دنده عقب ندارد، چون مردم نمی‌خواهند."

 

"روایت مصلحت همچنان باقی است....."

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار