به گزارش گروه دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، با روي کار آمدن دولت يازدهم و مصاحبههاي گسترده وزير علوم مبني بر استقبال از تأسيس تشکلهاي جديد در دانشگاهها موج جديدي از درخواستها براي تشکيل تشکل هاي جديد در دانشگاهها به ويژه دانشگاه آزاد به راه افتاد.
در اين ميان برخي از دانشجويان مسأله دار با ورود به حوزه تأسيس تشکل، به دنبال دست يابي به تريبوني براي اظهار نظر تلاش خود را آغاز کردند.
پس از اين تکاپوها "علي قدمياري" رئيس تشکلهاي سياسي اسلامي دانشگاه آزاد، در اين خصوص گفت: با توجه به اين که مديريت جديد دانشگاه آزاد به دنبال اين است تا فضاي باز سياسي ايجاد و ظرفيتها احيا شود؛ تحقيقاتي صورت ميگيرد تا جهتگيريهاي جديد مشخص شده و عملکردها طبق آنها انجام پذيرد. يکي از جهتگيريهاي جديد اين است که سياست معتدلي در فضاي دانشگاه حاکم شود و از افراط و تفريطها جلوگيري کند. دوم اينکه هيچ جريان غيرقانوني حق فعاليت در دانشگاه آزاد را ندارد. ارتباط قانونمند با احزاب بيروني يکي ديگر از رويکردها است تا به عنوان عقبه تشکيلاتي در مجموعه دانشگاه ديده نشوند. هر تشکلي که سليقه سياسي خاصي دارد، بايد هويت دانشجويي خودش را حفظ کند و مستقل باشد.
با اين حال شنيده ها حاکي از پيگيري برخي از دانشجويان مسأله دار با محوريت (س.ت) و (ا.غ) براي تأسيس تشکلي موسوم به خرداد در دانشگاه آزاد شهرکرد است.
اين افراد که تلاش زيادي براي فعال کردن انجمن اسلامي دانشگاه خود داشتند، نتوانستند اين انجمن خود را فعال کنند و از اين رو به دنبال تأسيس انجمن خرداد رفتند.
اين دانشجويان که خود را فعال مدني ميدانند در فتنه 88 نقش زيادي در برپايي برخي از تجمعها داشتند؛ همچنين با تلاش اين دانشجويان اولين گردهمايي اصلاح طلبان در شهرکرد برگزار شد که در اين همايش از سران فتنه تقدير و تشکر به عمل آمد و مهمترين خواسته اصلاحطلبان رفع حصر سران فتنه عنوان شد.
همچنين در اين همايش محمدرضا خاتمي عضو حزب منحله مشارکت و همچنين يکي از محکومان فتنه 88 حضور داشت.
از طرق ديگر مسئول اين تشکل يکي از امضا کنندگان نامه به اوباما بوده که درخواست مذاکره اوباما با روحاني و ارتباطگيري با آمريکا را داشته است.
با توجه به روند تأسيس تشکلهاي جديد در دانشگاه آزاد بايد ديد در چه شرايطي وزارت علوم به ويژه مسئولين دانشگاه آزاد جلوي تشکيل بي حد و حصر اين نشکل ها را مي گيرند؟