فرهاد بشیری، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در کرمان، در رابطه با ویژگیهای یک وزیر علوم گفت: برای انتخاب وزیر علوم باید به جایگاه ممتاز و شاخص وزارت علوم در جامعه دقت کرد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: ضرورت دارد کسی که تولیت و مدیریت این مجموعه عظیم را برعهده میگیرد، دارای یکسری ویژگیهایی باشد و در کنار تعهد، تخصص، توجه به ارزشها، هویت ملی، اسلامی و انقلابی مردم، در همه زمینهها بویژه در زمینه علمی از مقبولیت لازم و کافی بین مجموعه علمی و دانشگاهی برخوردار باشد و بتواند هماهنگ کننده بسیار ممتازی در ارتباط با این وزارتخانه باشد.
بشیری با اشاره به انتظارات مجلس از دولت برای معرفی وزارت علوم، خاطرنشان کرد: وزیر علوم معرفی شده باید فردی باشد که بتواند برای ارتقای علمی کشور در پیشرفت همه جانبه دانشگاهها، مراکز علمی و پژوهشی گامهای موثری بردارد.
وی تصریح کرد: سکان دار وزارت علوم باید بتواند هماهنگیهای لازم را بین دولت و مجلس و همه دستگاههای مرتبط ایجاد کند و پیشرفت و توسعه همه جانبه مراکز علمی جزو دغدغهها و اولویت اولش باشد که بتواند به حرکت روبه جلوی علمی کشور کمک کند.
این نماینده مجلس با بیان بررسی شدن وزیر پیشنهادی دولت از دو منظر گفت: یکی از منظر مجلس و دیگری از منظر مجموعه وزارت علوم، فرد پیشنهادی باید مقبولیت لازم را در هر دو مجموعه داشته باشد و اگر کسی معرفی شود که قبلا در وزارتخانههای دیگر از مجلس رای اعتماد نگرفته است، مورد پذیرش و پسند مجلس و مجموعه وزارت علوم نخواهد بود.
بشیری در پایان گفت: رئیس جمهور از جایگاه دانشگاه و مراکز علمی و دانشگاهی کشور مطلع است؛ پس باید کسی را معرفی کند که در همه زمینهها سرآمد باشد و مطالبات و خواستههای جامعه علمی و فرهنگی کشور و همچنین مطالبات مردم و نخبگان و دانشجویان را بداند.
دوم : اگر منظور اين برادر بزرگوار از مجموعه وزارت علوم كاركنان؛اساتيد و دانشجويان است كه اكثريت بزرگي از آنان (علي رغم انتقاداتي كه داشتند) با ادامه وزارت برادر بسيجي عزيز اقاي فرجي موافق بودند.