آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۳۰۲۲
بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه:

رهبران سعودی تصور می‌کنند با حذف الشیخ نمر می‌توانند تفکر شیعی را هم حذف کنند

بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه با صدور بیانیه‌ای به مناسبت حکم اعدام الشیخ نمر باقر النمر یکی از علمای برجسته شیعه عربستان اعلام کرد: رهبران سعودی تصور می‌کنند با حذف الشیخ نمر می‌توانند تفکر شیعی را هم حذف کنند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ارومیه، بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه با صدور بیانیه‌ای حکم اعدام الشیخ نمر باقر النمر یکی از علمای برجسته شیعه عربستان توسط دستگاه قضایی این کشور را محکوم کرد.

 

متن بیانیه به شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

همواره تاریخ نشان داده است که کشورهایی که از شنیدن حرف مخالف و منتقد امتناع کرده اند و در مقابل مخالفان و منتقدان به جای دلایل منطقی از سرکوب استفاده کرده‌اند، موعد مرگ و زوال خود را نزدیک تر کرده‌اند. عربستان، کشوری که همواره به نداشتن فضای آزاد در تمام عرصه‌ها شهره بوده است، کشوری که همواره فقط نام اسلام را به یدک کشیده است، کشوری که به جرات می‌توان گفت که مسئولان ارشد و رهبران آن همواره سرباز گوش به فرمان امریکا و غرب بوده‌اند و حتی از الفبای غیرت هم بویی نبرده‌اند؛ و به طور حتم کشوری که دستانش به خون های مسلمانان زیادی آلوده شده است، این بار نیز در اقدامی از روی ترس و کینه، در راستای سیاست‌های اسلام ستیزانه خود و در جهت محروم کردن ملت عربستان از شنیدن ندای حق، اقدام به صدور حکم اعدام الشیخ نمر باقر النمر، عالم مجاهد شیعی کرده است.

 

رهبران عربستان تصور می کنند با حذف الشیخ نمر باقر النمر می‌توانند تفکر شیعی و اسلام واقعی را هم اعدام کنند؛ اما باید دوباره خاطرنشان کنیم که تفکر شیعی و اسلام واقعی هیچگاه وابسته به شخص نبوده و در صورت شهادت الشیخ نمر باقر النمر، یقینا شیخ نمرهای دیگری پا به عرصه مبارزه به وهابی های مزدور و نگهبان استکبار در منطقه خواهند گذاشت.

 

بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه به عنوان تشکلی که همواره در مقابل بی عدالتی‌ها موضع صریح داشته است، این اقدام دولت عربستان را به شدت محکوم می‌کند و به رهبران عربستان سعودی یادآور می‌شود که به امید خداوند متعال بیداری اسلامی در اینده‌ای نه چندان دور به آن کشور نیز خواهد رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار