کد خبر:۳۶۳۸۶۴

رقص و پایکوبی در جشن ورودی‌های جدید دانشگاه پیام نور بروجرد!

مسئول شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی بروجرد از برپایی محفل رقص و پایکوبی در جشن استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه پیام نور این شهرستان در آستانه ماه محرم انتقاد کرد.

حصیرکار، مسئول شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های بروجرد در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در خرم آباد، گفت: متاسفانه در روز دوشنبه 28 مهر در جشن استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه پیام نور بروجرد در سالی که از جانب رهبر معظم انقلاب به نام فرهنگ نامگذاری شده است، در  یک اقدام غیرفرهنگی مسئولان این دانشگاه، شاهد رقص و پایکوبی دانشجویان بودیم.


وی با بیان اینکه در این برنامه اقدام غیرفرهنگی صورت گرفته حتی با تذکر نیروهای ارزشی و مسئول بسیج این شهرستان متوقف نشد، افزود: سوال ما از مسئولان دانشگاه پیام نور بروجرد این است که چرا باید به عده‎ای دانشجو‌نما مجال دهند که جایگاه اجتماعی دانشجو را اینگونه خدشه‌دار کنند.


مسئول شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان بروجرد با تاکید بر اینکه با چنین رویکردی، دانشگاه توان تربیت نیروهای مومن و انقلابی را ندارد، گفت: چرا باید در سالی که از جانب رهبر معظم انقلاب به نام فرهنگ نامگذاری شده است، با فراهم کردن زمینه برای بروز اقدامات غیرفرهنگی در سطح دانشگاه از انجام رسالت خود در راستای رفع دغدغه‎های فرهنگی امام خامنه‌ای غافل شویم.


حصیرکار با اشاره به اهمیت و جایگاه دانشگاه‌ها تصریح کرد: انقلاب فرهنگی مدنظر امام خمینی(ره) از دانشگاه‌ها شروع شده است؛ چرا که دانشگاه‌ها همان جایی هستند که دانشجویانش می‎بایست به عنوان الگو، به جامعه جهت بدهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار