آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۴۹۷۶

برگزاری مراسم تعزیه در دانشگاه شهید چمران اهواز

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز در سه روز نخست ماه محرم، اقدام به برگزاری مراسم تعزیه و برپایی تکیه می‌کند.

به گزارش "خبرگزاری دانشجو"،‌ ناصر میاحی، مسئول کانون‌های فرهنگی- هنری دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز در سه روز نخست ماه محرم، اقدام به برگزاری مراسم تعزیه و برپایی تکیه می‌کند، گفت: به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و با هدف ایجاد شور حسینی در بین دانشجویان و در محیط دانشگاه، گروه‌های تعزیه به اجرای تعزیه‌های ترکیبی کلاسیک و نمایشی می‌پردازند.

وی افزود: برگزاری آیین تعزیه‌خوانی به علت آنکه به صورت زنده برگزار می‌شود، باعث تداعی واقعه عاشورا در ذهن مخاطبان می‌شود و علاوه بر این به ترویج فرهنگ عاشورایی کمک بسیاری می کند.

میاحی گفت: این مراسم چهارم تا ششم آبان‌ماه در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار