کد خبر:۳۶۷۲۵۹
مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی:

انتشار نشریه دانشجویی در خارج از دانشگاه در دستور کار وزارت علوم نیست/ چه نشریات دانشجویی لغو مجوز می‌شوند؟

مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی گفت: رعایت نکردن قوانین و ضوابط، درج نکردن شناسه در نشریه، رعایت نکردن قواعد دستورالعل در بحث انتشار و غیره از جمله مواردی است که منجر می‌شود نشریه‌ای وارد کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه شود؛ که در ابتدا ...

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، حافظی امروز در گردهمایی و نشست نشریات دانشجویی که در آمفی تئاتر پردیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد با بیان این‌که گرفتن حامی برای نشریات دانشجویی آزاد است، بیان کرد: با توجه به این‌که رویکرد دانشگاه مبتنی بر مستقل کردن نشریات دانشجویی است، بنابراین گرفتن حامی توسط دانشجویان برای نشریات دانشجویی را مثبت می‌دانیم.

 

وی با اشاره به این‌که در صورت گرفتن حامی باید موسسه مربوطه مجوزهای لازم را اخذ کرده باشد، گفت: با توجه به این‌که دانشگاه نمی‌تواند تمام هزینه‌های نشریات را پرداخت کند، به همین دلیل از گرفتن حامی برای نشریات دانشجویی استقبال می‌کنیم.

 

مسئول خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: دانشجویان باید به این مسئله توجه داشته باشند که قرارداد بستن با حامی نشریه باید به گونه‌ای باشد که برای صاحبان نشریه ایجاد مشکل و دردسر نکند زیرا قرارداد بستن جنبه حقوقی دارد، بنابراین دانشجو باید بر متن قرارداد تسلط کامل داشته باشد و در این مسیر از نظر یک مشاور حقوقی بهره گیرد.

 

حافظی افزود: اعتبار نشریه دانشجویی به این نیست که چنانچه رایگان فروخته شود، دانشجویان از آن استقبال کنند، بلکه اعتبار نشریه به این است که چنانچه از دانشجویان وجهی نیز دریافت شد این استقبال همچنان ادامه داشته باشد.

 

وی در ادامه گفت: رعایت نکردن قوانین و ضوابط، درج نکردن شناسه در نشریه، رعایت نکردن قواعد دستورالعمل در بحث انتشار و غیره از جمله مواردی است که منجر می‌شود نشریه‌ای وارد کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه شود. چنانچه نشریه‌ای وارد کمیته ناظر شود در ابتدا به صاحبان نشریه تذکر داده می‌شود و در نهایت در صورت تکرار اشتباه، لغو مجوز خواهد شد.

 

مسئول خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به این مطلب که نظر استاد مشاور در نشریات تنها یک نظر است و الزام آور نیست، خاطرنشان کرد: دانشگاه نمی‌تواند به طور دقیق وارد مباحث هزینه‌ای نشریات شود و به اصطلاح مو را از ماست بیرون بکشد، زیرا در این صورت دانشجویان رغبت نمی‌کنند به دنبال حامی باشند.

 

حافظی در ادامه تصریح کرد: انتشار نشریه در خارج از دانشگاه در دستور کار وزارت علوم نیست و تاکنون به این قضیه پرداخته نشده است، زیرا وارد شدن نشریات به جامعه دارای مشکلات بسیاری است.

 

وی در پایان تاکید کرد: دانشگاه مکانی برای انجام کار حرفه‌ای نیست، بلکه دانشگاه محلی برای آزمون و خطا است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار