کد خبر:۳۶۶۴۳۹
غریبی در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو" :

بسیاری از درخواست‌ها و شکایت‌های نشریات، خارج از کمیته بررسی می‌شود/ عدم اطلاع اعضای دانشجویی از برخی اتفاقات و صدور مجوزها

عضو کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی با انتقاد از بررسی شکایت‌ها و درخواست‌ها به این کمیته گفت: بسیاری از این درخواست‌ها بدون اطلاع اعضای دانشجویی در خارج از کمیته بررسی می‌شود.

محسن غریبی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص برگزاری جلسات شورای نظارت بر نشریات دانشجویی گفت: آخرین جلسه این شورا ششم آبان برگزار شد اما برگزاری این جلسات که باید هر دو ماه یک بار باشد با تاخیر برگزار می‌شود که اصلی ترین دلیل تاخیر در این جلسات بلاتکلیفی این وزارتخانه و نبودن وزیر است.

 

عضو شورای کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی گفت: جلساتی که این شورا برگزار می‌کند و اصول و ضوابطی که برای آن دارد ضعف و کاستی زیادی دارد معمولا باید در جلسات نیمی از زمان آن به درخواست بررسی خارج از عهده دانشگاه‌ها باشد اما متاسفانه در دو جلسه اخیری که برگزار شد هیچ کدام از درخواست‌هایی که اتحادیه‌های دانشجویی و یا شکایت‌هایی که به وزارت علوم شده است بررسی نشد بنابراین باید این ضوابط تغییر اساسی داشته باشد و به تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد.

 

وی در ادامه گفت: البته یکی از مشکلات اساسی این است که بسیاری از مطالبه‌های دانشجویان و شکایتی که به این شورا می‌شود اعضای دانشجویی از آن باخبر نیستند و یا به عبارت دیگر این درخواست‌ها خارج از شورا بررسی و رسیدگی می‌شود و به هیچ عنوان در حضور اعضای دانشجویی این درخواست‌ها بررسی نمی‌شود.

 

غریبی با اشاره به عدم ارتباط اعضای دانشجویی شورای ناظر بر نشریات به دانشجویان و مسئولان نشریات گفت: یکی از مشکلات اساسی ما این است که ارتباط ما با دانشجویان و مسئولان نشریات دانشجویی بسیار ضعیف است بنابراین از مسئولان نشریات می‌خواهیم از طریق شماره تماس ۰۹۳۸۶۲۹۹۲۰۰ با ما در ارتباط باشند و مشکلات و درخواست‌های خود را به ما انتقال دهند تا بتوانیم ارتباط مستمری با دانشجویان داشته باشیم.

 

وی در ادامه اضافه کرد: هدفی که ما در شورای نظارت بر نشریات به عنوان اعضای دانشجویی دنبال می‌کنیم ارتقایشان قانونی مدیران مسئول دانشجویی داخل کمیته ناظر بر نشریات در دانشگاهها است که در جلسه هفته قبل درخواست کردیم یک عضو دانشجویی دیگر به این اعضا اضافه شود که این درخواست داخل کمیته با موافقت روبرو شد اما موافقت نهایی باید با ارسال درخواست به شورای انقلاب فرهنگی تایید شود.

 

عضو شورای ناظر بر نشریات دانشجویی همچنین ادامه داد: درخواستی که ما از وزارت علوم داریم این است که خانه نشریات در یک سال اخیر تغییر و تحولاتی در آن صورت گرفته و به عنوان دبیرخانه ناظر بر نشریات دانشجویی تغییر نام داده است درخواستی که ما داریم این است که مجموعه تغییر داده شده اما کادر این مجموعه هنوز تکمیل نشده است و نیاز است اعضایی معرفی شوند که کارآمد باشند و تجربه کاری برای اداره کردن این مجموعه را داشته باشند.

 

وی در خصوص حضور نشریات دانشجویی در نمایشگاه مطبوعات امسال گفت: متاسفانه امسال آنچنان که باید به نشریات دانشجویی اهمیتی داده نشد و وزارت علوم اطلاع رسانی صحیح در خصوص حضور دانشگاهها در نمایشگاه نداشته و فضایی که به نشریات داده شده براساس درخواست‌هایی بود که وزارت علوم به معاونت فرهنگی دانشگاه‌ها داده شد و براساس فعالیت هر کدام از دانشگاه‌ها فضایی را به نمایشگاه مطبوعات اختصاص دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار