سرطان سینه دومین علل مرگ و میز بانوان است/ از طرح‌های دانشجویان در زمینه پیشگیری سرطان سینه حمایت می‌کنیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۷۵۷۲
رئیس مرکز تحقیقات بیماری‏‏‌های سینه دانشگاه علوم پزشکی یزد؛

سرطان سینه دومین علل مرگ و میز بانوان است/ از طرح‌های دانشجویان در زمینه پیشگیری سرطان سینه حمایت می‌کنیم

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های سینه دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به شیوع بیماری سرطان سینه گفت: سرطان سینه دومین علل مرگ و میز بانوان است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از یزد، شیر یزدی، رئیس مرکز تحقیقات بیماری‏‏‌های سینه دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: پس از تلاش‌‏‏های متوالی با همکاری مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم پزشکی یزد و محمدحسن شیخها طی یک ماه گذشته، موفق به ایجاد مرکز تشخیص ژنتیکی سرطان پستان در استان یزد شدیم که این مهم در کل کشور بی‎‎نظیر است و دومین مرکز در کشور محسوب می‌‎‎شود.

 

وی با اشاره به فعالیت دو و نیم ساله مرکز تحقیقات بیماری‌‏‏های پستان دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: سرطان پستان شایع‏‏‌ترین سرطان و دومین علت مرگ در بین بانوان است و این در حالی است که شیوع این بیماری در کشور و استان یزد نیز در رتبه نخست قرار دارد.

 

دانشیار گروه جراحی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان اینکه این مرکز از بدو تاسیس تا کنون با وجود کمبود بودجه و دستان خالی به صورت ثابت مشغول فعالیت بوده است، خاطرنشان کرد: تا کنون بالغ بر ۱۰ طرح تحقیقاتی در زمینه بیماری‏‏‌های پستان در این مرکز تهیه و در مجلات معتبر داخلی و خارجی به چاپ رسیده است.

 

شیریزدی با بیان اینکه در این مرکز اقداماتی از قبیل ثبت بیماری برای کسب وضعیت دقیقی از آمار بیماران انجام می‌‎‎شود، ادامه داد: این مرکز در رابطه با ریشه‎‎یابی و بررسی علت این سرطان در کشور و استان نیز فعالیت می‌‏‏کند.

 

وی با اشاره به انجام طرح‌های مختلف پژوهشی و برنامه آموزشی در این مرکز، گفت: تا کنون در این مرکز چندین طرح پژوهشی و نیز چاپ و نشر پمفلت‎‎های آموزشی برای افزایش سطح آگاهی شهروندان صورت گرفته است.

 

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‏‏‌های سینه دانشگاه علوم پزشکی یزد در پایان خاطرنشان کرد: این مرکز تمام دانشجویان رشته پزشکی، پیراپزشکی، دستیاران جراحی و همکاران مرتبط را برای ارائه ایده در زمینه بیماری مذکور و درمان‏‏‌های مربوطه تشویق کرده است، تا اقدامی عاجل در زمینه پیشگیری از این عارضه در استان و کشور صورت گیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار