آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۷۸۱۷
دومین همایش "زنده باد مرگ بر آمریکا"-۱

بلوکات: چرا اصلاح‌طلبان در مقابل کرسنت، فساد دانشگاه آزاد و اختلاس ۳ هزار میلیاردی سکوت کردند؟/ کواکبیان: از ۷ مورد اختلافی۶ تا حل شده و فقط تحریم‌ها مانده است!

دومین همایش "زنده باد مرگ بر آمریکا" با مناظره‌ بین "مهرداد بذرپاش- مهدی بلوکات" و "مصطفی کواکبیان-علی شکوری راد" عصر امروز در دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در دومین همایش "زنده باد مرگ بر آمریکا" مناظره‌ای با موضوع «قیام عاشورا، درس مذاکره یا تعامل یا مقاومت» بین "مهرداد بذرپاش- مهدی بلوکات" و "مصطفی کواکبیان-علی شکوری راد" عصر امروز در تالار شهید چمران دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد.


مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری در مناظره‌ای با موضوع قیام عاشورا، درس مذاکره و تعامل یا اصول مقاومت که در دومین همایش زنده باد مرگ بر آمریکا برگزار شد، در بخش اول این مناظره در سخنانی گفت: بنده اصولا با این عنوان قیام عاشورا درس مذاکره و تعامل یا اصول مقاومت مخالفم و نسبت به آن ایراد دارم، زیرا این دو نقطه مقابل یکدیگر نیستند. بنده معتقدم در کربلا هم مذاکره و هم تعامل بود و فقط مذاکره و یا مقاومت نبود.

 

وی افزود: اساسا امام حسین برای جنگیدن به کربلا نیامد و در این زمینه چند نظریه وجود دارد.

 

دبیرکل حزب مردم سالاری در همین زمینه تأکید کرد: مرحوم صالحی نجف آبادی کتاب شهید جاوید را چاپ و در آن اثبات کرد که امام حسین (ع) برای تشکیل حکومت دینی به کربلا آمد؛ البته مرحوم آیت الله صافی گلپایگانی نیز در کتاب شهید آگاه اثبات کرده است که امام حسین (ع) برای تحقق امر به معروف به کربلا آمد.

 

کواکبیان به برخورد رژیم سابق با موضوع واقعه کربلا و درگیری علما با آن اشاره کرد و اظهار داشت: ساواک هم در گذشته بدش نمی‌امد که علما درگیر این مسائل باشند و آن‌ها نیز کار خودشان را بکنند.

 

وی با تأکید براینکه بعد‌ها بحث شد که امام حسین (ع) برای اصلاح امت پیامبر و یا برای انتقام گیری وارد کربلا شده است، گفت: سوال بنده این است که آیا این روز‌ها هم همین بحث‌ها مطرح است؟

 

دبیرکل حزب مردم سالاری در ادامه تأکید کرد: بنده معتقدم که امام حسین (ع) تابع نظریه تکلیف بود و همه این‌ها در تکلیف جمع می‌شود. البته امام حسین (ع) هم برای مذاکره و هم برای مقاومت و هم برای امر به معروف و هم برای اصلاح امت پیامبر به میدان رفتند.

 

کواکبیان خاطرنشان کرد: نحوه برخورد امام حسین (ع) با سپاهیان یزید به گونه‌ای بود که وقتی گفتند به زور باید با یزید که ظواهر اسلام را هم رعایت نکرد، بیعت کنید، ایشان شعار هیهات من الذلة را سردادند و بیعت نکردند. البته امام حسین می‌خواهد عمر سعد را نیز به راه بیاورد.

 

دبیرکل حزب مردمسالاری خطاب به بذرپاش گفت: دوستان شما هر جا در مذاکرات کم می‌آورند از رهبری مایه می‌گذارند، اما رهبری فرمودند بنده با مذاکره مخالف نیستم ولی باید خطوط قرمز مذاکره رعایت شود.

 

وی در ادامه به بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب در مشهد در مورد مذکرات هسته‌ای اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب در مشهد فرمودند و تاکید کردند که خطوط قرمز ما باید در مذاکرات رعایت شود وایشان از دولت فعلی و تیم مذاکره کننده حمایت کردند که بعید می‌دانم از هیچ دولتی تا این زمان اینگونه حمایت شده باشد.

 

دبیرکل حزب مردمسالاری در ادامه با تاکید بر سخنان رهبر معظم انقلاب در جمع فرماندهان سپاه مبنی بر نرمش قهرمانانه، گفت: سوال بنده این است که چه ضرورتی داشت که ایشان نرمش قهرمانانه را در جمع فرماندهان سپاه مطرح کنند، اتفاقا ایشان گفتند مذاکره کنیم و امتیاز بدهیم و امتیاز هم بگیریم و از طرفی از میدان نیز پیروز بیرون بیاییم.

 

وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب گفتند به آمریکا اعتماد نداریم؛ البته ما هم به آمریکا اعتماد نداریم.

 

کواکبیان با بیان اینکه همه قطعنامه‌ها پس از سال ۸۸ علیه ملت ایران صادر شد، گفت: البته بنده معتقدم که قطعنامه‌های سازمان ملل مهم است. در آن زمان ما جلز و ولز کردیم که سازمان ملل و شورای امنیت در تدارک قطعنامه علیه ایران است، اما برخی از آن به کاغذ پاره تعبیر کردند و گفتند تحریم‌ها کاغذپاره است. تمام همت این دولت این است که این‌ها را لغو کند.

 

دبیر حزب مردمسالاری ادامه داد: البته از ۷ موضوع که مورد اختلاف بین ایران و غرب بوده، ۶ تای آن حل شده و فقط تحریم‌ها باقی مانده است.

 

کواکبیان در ادامه اظهار داشت: سوال بنده از آقای بذرپاش این است که بگویند پلان کاریشان برای تحریم‌ها چیست؟ آیا پلان کاریشان‌‌ همان روش ۸ سال دوره آقای احمدی‌نژاد است که ما قطعنامه دریافت کنیم؟ آیا نباید ۱۰۰ میلیارد دلار پول ما آزاد شود؟

 

وی در ادامه خطاب به بذرپاش گفت: آیا شما نباید به عنوان نماینده مردم در مجلس به فکر معیشت آن‌ها باشید. شما نباید از معیشت مردم غافل باشید، چون نماینده مردم هستید. البته دانشجویان هم باید دنبال معیشت باشند؛ آیا این شعار‌ها کار ما را حل می‌کند؟

 

دبیرکل حزب مردمسالاری در ادامه به سخنان رهبر معظم انقلاب که فرمودند «من یک انقلابی هستم و دیپلمات نیستم» اشاره کرد و گفت: این جمله رهبر انقلاب با دیپلماسی فرق دارد، ایشان گفتند که انقلابی هستم و دیپلماسی نیستم. شما نمی‌توانید با شعار، مذاکره دیپلماتیک داشته باشید.

 

کواکبیان تصریح کرد: بنده معتقدم که شعار مشکلی را حل نمی‌کند. سخن بنده این است که در ۸ سال دولت آقای احمدی‌نژاد حتی یک کشور اروپایی قبول نکرد که از وی پذیرایی کند.

 

مهرداد بذرپاش، نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه با بیان اینکه برخی اصرار دارند صحنه و رقابت سیاسی را در سطوح گفتمان اصلی انقلاب و مبانی ایدئولوژی مسلم دینی بیاورند، اظهار داشت: می‌توان گفت هدف برخی از آن‌ها برای به در کردن رقیب از میدان و برای استراتژی بازی خود مبانی ایدئولوژی دینی را در دستور کار خود قرار داده‌اند؛ در واقع آن‌ها دارند با دین مردم بازی می‌کنند.

 

وی افزود: سیاست دوقطبی سازی در فرهنگ سازی و اصول دین در دستور کار برخی سیاسیون داخلی است.

 

نماینده مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که آیا معنی اتمام حجت در صحرای کربلا با واژه مذاکره در ادبیات سیاسی ما یکی است یا خیر؟ افزود: در بین برخی سیاسیون مشکلاتی وجود دارد که آحاد مردم نیز متاثر از این فضا می‌شوند.

 

بذرپاش تصریح کرد: هدف امام حسین (ع) از قیام عاشورا امر به معروف بود که وی در صحنه کربلا نیز با سپاه مقابل اتمام حجت کرد و کسی هم در مورد این هدف قیام تردیدی ندارد.

 

وی با اشاره به بحث تسخیر لانه جاسوسی در سال ۵۸ گفت: در موضوع استفاده سیاسی که برخی از دوستان در تسخیر لانه جاسوسی کردند باید گفت افرادی که به آن‌ها اشاره شد اصلاح طلبانی هستند که بعد از اقداماتشان در جبهه اصلاحات ابراز پشیمانی کردند. از ان ۴۰۰ نفر خیلی‌ها شهید شدند و خیلی‌ها هم آن را چزو تکلیف دینی خود می‌دانستند و علاقه‌ای به رسانه‌ای شدن نداشتند.

 

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما پیرو امامی هستیم که همواره فرموده بود جهان باید بداند ایران راه خود را پیدا کرده است افزود: موضوع این است که آمریکا برای ما یک ایدئولوژی است و برخی می‌خواهند ایران را مانند اسکاندیناوی فرض کنند.

 

بذرپاش ادامه داد: در حالت کلی اگر آمریکا را کشور بدانیم مشخص است که باید با او مذاکره کنیم که در این صورت باید همه شهیدان، خانواده‌های داغدار، جانبازان شیمیایی، انهدام هماپیمای مسافربری، تحریم‌های نفتی و همه این‌ها را کنار بگذاریم و بگوییم بدبینی ما برای گذشته است.

 

نماینده مردم تهران گفت: جالب است که تمام تلاش تیم مذاکرات برای رفع تحریم‌هایی است که بعد از سال ۸۸ بر ایران تحمیل شد و اتفاقا بعد از توافق ژنو ۵ بسته جدید تحریمی به تحریم‌ها اضافه کردند.

 

وی افزود: تاکنون در طول این سال‌ها پیش نیامده بود که سازمان ملل به نماینده کشوری که اتفاقا این شخص آقای ابوطالبی که از اصلاح‌طلبان بود ویزا ندهد؛ این اتفاق در دولت آقای روحانی که می‌خواست حرف متفاوت بزند افتاد.

 

بذرپاش تاکید کرد: تا ما در مسیر انقلابی خود هستیم آمریکا هم در مسیر خود است و این وضع ادامه دارد و ربطی به دولت‌هایی که بر سر کار می‌آیند هم ندارد.

 

نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مشکل ما مسیرهایی است که برخی فکر می‌کنند جنگ‌های سیاسی است در صورتی که اینطور نیست و ما نمی‌توانیم حافظه تاریخی ملت را در هرمقطعی که می‌خواهیم صفر کنیم. این اتفاق در هیچ کشوری نمی‌افتد و یک تفکر اشتباه است.

 

 بذرپاش ابراز داشت: بزرگترین دروغ را افرادی گفتند که رای مردم در انتخابات 88 را قبول نداشتند.

 

وی تصریح کرد: 60 سال گذشت تا آمریکا اعتراف کرد که در کودتای 28 مرداد نقش داشته و 60 سال دیگر نیز اعتراف خواهد کرد که بگوید در فتنه 88 نقش داشته است.

 

نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما به دولت می گوییم یارانه مردم را بدهید و فقط همه چیز را مرتبط با مذاکره جلوه نداده و ناکارآمدی تان را به مذاکره ارتباط ندهید.

 

بذرپاش تصریح کرد: شما از امر به معروف هم شعار سیاسی در می آورید و حاضرید احکام مسلم خدا را استفاده کنید تا رقیب خودتان را محکوم کنید.

 

وی ادامه داد: آمریکایی ها کوچکترین عدولی از اصولشان نمی کنند اما شما از آن ها می خواهید که به شما کمک کنند تا در انتخابات بعدی پیروز شوید.

 

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بنای شما تخریب رقیب است، گفت: منافع ملی در ساحت شما تعریف نشده است و اگر بحث شما در ارتباط با آمریکا باشد، شما اوباما را مودب خواندید و او هم جواب شما را داد.

 

بذرپاش ابراز داشت: قطعنامه 1929 پس از فتنه 88 اتفاق افتاد و مسببان آن فتنه گر ها بودند.

 

وی خاطرنشان کرد: برخی از واقعه کربلا هم استفاده سیاسی می کنند و به مذاکرات ربط می دهند.

 

*مرگ بر آمریکا به دلیل خوی استکباری آمریکاست

 

علی شکوری راد، فعال اصلاح طلب در این مناظره به موضوع تسخیر لانه جاسوسی اشاره کرد و اظهار داشت: در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی ۴۰۰ نفر حرکت بزرگی را انجام دادند که شاید به ابعاد و گسترش این حرکت توجهی نداشتند. تسخیر لانه جاسوسی اتفاقی بود که مورد قبول آحاد ملت از هرجناحی بود و حتی انقلاب دوم نامیده شد.

 

وی افزود: از آن ۴۰۰ نفر ۵ نفر عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی بودند؛ «ابراهیم اصغرزاده، آقای بیطرف، رضا سیف اللهی، میردامادی و رحیم باطبی» که از این ۵ نفر ۴ نفر اصلاح طلب هستند اما در حال حاضر دکتر میردامادی ۵ سال است که در بند ۳۵۰ اوین محکوم است و یکسال دیگر هم از محکومیت او باقی مانده است. ما نمی‌دانیم جرم او چه بوده است و نمی‌دانیم چرا به این زندان محکوم شد اما می‌دانیم او کسی بود که همواره از امام و انقلاب دفاع کرد و تنها در سال ۸۸ از مهندس میرحسین موسوی حمایت می‌کرد.

 

شکوری راد افزود: در سال ۸۸ روز بعد از انتخابات بدون اینکه میردامادی سخنی گفته باشد و اعتراضی کرده باشد بازداشت شد و الان ۵ سال است که زندان است. از اینجا به او درود می‌فرستم و می‌گویم تو اصول مقاومت را به ما آموختی، تو خواستی برای اصول مذاکره کنی اما طرف مقابل حاضر نشد و تو مجبور به مقاومت شدی، امروز هم از سربازان و مدافعان جمهوری اسلامی هستی.

 

وی در ادامه با بیان اینکه ما متاسفانه در این چند سال به ما اجازه سخنرانی ندادند گفت: مگر در چنین مناظره‌هایی ما بتوانیم صحبت کنیم، بد نیست برخی دوستان قبول کنند که چای تلخ را با قند بخورند.

 

این فعال اصلاح طلب در ادامه گفت: اشتیاق مردم به چهره‌های اصلاح طلب زیاد است اما متاسفانه در طول این سال‌ها اصلاح طلبان با تحریم رسانه‌ای مواجه هستند.

 

شکوری راد گفت: از ۴۰۰ نفر دانشجویانی که لانه جاسوسی را تسخیر کرده‌اند نزدیک به ۹۰ درصد آن‌ها اصلاح طلب بودند و حتی یک نفر از آن‌ها را سراغ ندارم که از حرکت ۱۳ آبان سال ۵۸ اعلام پشیمانی کرده باشند، این برای منافع ملی کشور بهتر است که کسی اعلام پشیمانی نکرده باشد.

 

وی حرکت ۱۳ آبان را یک حرکت ملی دانست که امام خمینی، ملت و مسئولین از آن حمایت کردند و گفت: در واقع آن حرکت یک حرکت اصیل بود؛ حال بماند که یکی از رهبران آن حرکت در کنج زندان است. ۱۵ نفر از ۴۰۰ دانشجوی تسخیر لانه جاسوسی از دانشکده پزشکی بودند که خود من از این گروه بودم و آقایان محمدرضا خاتمی، رضا مقدم، خانم قاضی‌زاده، خانم افتخار، خانم ضرغامی از این دانشکده حضور داشتیم.

 

شکوری راد در ادامه خطاب به بذرپاش گفت: آقای احمدی‌نژاد آقای بذرپاش را خوب تقویت کرده که اینگونه دفاع می‌کند، ظاهرا آقای بذرپاش خوب دروغ می‌گوید، ایشان به صراحت آقای میردامادی و آقای اصغرزاده را متهم می‌کنند که چرا در برابر برخی اتفاقات موضع نگرفتند؛ آقای بذرپاش! یک حکم بیاورید که آقای احمدی‌نژاد از بشار اسد دفاع کرده باشد.

 

وی خاطر نشان کرد: در جواب آقای بلوکات باید بگویم من بعد از سخنرانی ۱۶ آذر سال گذشته ممنوع السخنرانی شدم و فقط در مناظره‌ها اجازه سخنرانی دارم. حتی در سالگرد پیروزی روحانی که در شهرستان دعوت به سخنرانی شدم از سوی اداره اطلاعات همین دولت که باقیمانده دولت قبل هستند اجازه سخنرانی نداشتم.

 

این فعال اصلاح طلب با بیان اینکه سخنان امام و رهبری چماق نیست که هربار از آن‌ها استفاده می‌کنید گفت: اگر بنا باشد از این سخنان به عنوان چماق استفاده کنید هر دو طیف این چماق را دارند؛ برخی حرفهای امام و رهبری تابع زمان است، مانند بحث مذاکره که مقام معظم رهبری فرمودند هر زمانی که صلاح باشد مذاکره می‌کنیم و بحث برای زمان مذاکره و ارتباط یک بحث کار‌شناسی است و کفر و ایمان نیست.

 

وی با بیان اینکه در صدا و سیمای ایران و اخبار ۲۰: ۳۰ که سراسر دروغ است امکان انتقال حرف‌های ما به مخاطبین وجود ندارد اظهار داشت: برای همین ما از رسانه بی‌بی سی از انتقال حرف‌های خود استفاده می‌کنیم. در زمان انقلاب نیز اخبار انقلاب از رادیو بی‌بی سی منتقل می‌شد و امام نیز هر شب به رادیوهای بیگانه گوش می‌دادند اما این دلیل نمی‌شود که بگویند انقلاب ما انگلیسی است.

 

شکوری راد خاطر نشان کرد: رسانه‌های ما حرفه‌ای کار نمی‌کنند چراکه نمی‌توانند خبر را جدا و تحلیل را جدا ارائه دهند؛ صدا و سیما روز و شب دروغ می‌گویند اما مردم ما آگاه هستند. ۵ سال است که به ما می‌گویید فتنه فتنه فتنه اما مردم در انتخابات ۹۲ نشان دادند پشیزی برای حرف‌های شما قائل نیستند.

 

این فعال اصلاح طلب اظهار داشت: اگر احمدی‌نژاد از سوی غربی‌ها چشمک می‌دید به بغل ان‌ها می‌رفت اما کسی به او اعتنا نمی‌کرد، آقای احمدی‌نژاد نه تنها در سیاست خارجی بلکه در سیاست داخلی نیز «موس موس» می‌کرد چرا که می‌خواست حمایت اصلاح طلبان را داشته باشد.

 

وی به شعار مرگ بر آمریکا اشاره کرد و گفت: شعار مرگ بر آمریکا یک شعار اصیل انقلاب است چراکه آن زمان خوی استکباری آمریکا برای جهان برنامه سلطه داشت؛ ما وقتی می‌گوییم مرگ بر آمریکا به معنای مرگ بر ملت، کشور و نظام سیاسی آمریکا نیست بلکه مرگ بر خوی امریکا است که ممکن است این خوی در هر کشوری وجود داشته باشد؛ خوی امریکایی یعنی داشتن قدرت و ثروت برای تحمیل نظرات و رفتارهای خود به سایر کشور‌ها.

 

شکوری راد با بیان اینکه آنچه که ما با آن مخالفیم این است که از قدرت، ثروت و نفوذ برای ضایع کردن حق دیگران استفاده شود چه در داخل و چه در عرصه بین المللی گفت: اسرائیل نمونه بارز خوی آمریکایی درعرصه بین المللی است که با پول و حمایت آمریکا ادامه حیات می‌دهد.

 

وی خاطر نشان کرد: داشتن دانش هسته‌ای حق مشروع ماست که آمریکا مارا از این حق محروم کرده و به دلیل داشتن قدرت مارا تحریم می‌کند.

 

* آمریکایی ها بر سر استقلال یا وابستگی ما مذاکره می کنند

 

مهدی بلوکات، فعال اسبق دانشجویی در این مناظره اظهار داشت: در ۱۶، ۱۷ سال اخیر با این مشکل روبرو شدیم که پست ریاست جمهوری محل حل و فصل منازعات تئوری و نظری و سیاسی بوده است که این اتفاق از دولت آقای خاتمی در دوم خرداد ۷۶ شروع شد.

 

وی خطاب به شکوری راد که گفت اجازه سخنرانی به وی داده نمی‌شود افزود: بهتر است آقای شکوری خاطرشان باشد که سال گذشته در برنامه ۱۶ آذر در حالی که دکتر فرهاد رهبر که یک اصولگرا هم بود و ریاست دانشگاه تهران را داشت شما در این دانشگاه سخنرانی کردید و هرچه دلتان خواست گفتید، حال نمی‌دانم چگونه انکار می‌کنید.

 

بلوکات با بیان اینکه اصلاح طلبان یا همه جریان‌ها باید ثابت کنند که یا با ما هستند یا برما گفت: در بین اصلاح طلبان و حتی در بین اصولگرایان اختلافات نظری وجود دارد، مثل اینکه دیدگاه آقای کواکبیان با اصلاح طلبان متفاوت است و این نشان می‌دهد اصلاح طلبان در بین خودشان و حتی اصولگرایان در بین خودشان یکدل نیستند.

 

این فعال اسبق دانشجویی افزود: من با آن بخشی از اصلاح طلبان مشکل دارم که صداقت ندارند و کار آن‌ها با حرفشان متضاد است. یک حرکت پر است از پشیمان شده‌ها و پشیمان نشده‌ها و امیدوارم امثال آقای اصغرزاده و آقای عبدی بگویند ما پشیمان نشده‌ایم.

 

وی در ادامه افزود: اصلاح طلب‌ها همین حرف‌ها را نیز در دوره سازندگی و در مورد آقای هاشمی نیز می‌زدند اما اکنون سنگ هاشمی را به سینه می‌زنند. اصلاح طلبان از هر حرکتی اعلام پشیمانی کردند اما هیچ وقت از فتنه ۸۸ اعلام پشیمانی نکردند. حداقل یک دلیل شفاف برای این فتنه بیان کنند.

 

بلوکات با اشاره به سخنان کواکبیان گفت: در برابر نظرات آقای کواکبیان باید از منظر دیگری به مذاکرات هسته‌ای نگاه کرد و آن اینکه جریانات سیاسی منطقشان بر مذاکره و عدم مذاکره نیست بلکه بر این است که چه کسی مذاکره می‌کند، اگر این اتفاقات از سوی اصولگرایان رخ می‌داد این آقایان باز اینگونه رفتار می‌کردند؟ چه کسی گفته است ما به دنبال مذاکره یا عدم مذاکره هستیم؟ باید گفت موضوع دعوا (فکری و حقوقی) از موضوع مذاکره فرا‌تر است بلکه باید گفت موضوع بر سر حل شدن یا حل نشدن اختلافات، وابستگی یا استقلال و هضم شدن و نشدن در فرهنگ غربی است.

 

این فعال اسبق دانشجویی در ادامه گفت: از موضوع منافع ملی بر اساس انچه اتفاق افتاده است باید دید چه کسی به دنبال مذاکره رفته است، ما قاطعانه می‌گوییم به دولت خود خوشبین هستیم اما آیا طرف مقابل برای مذاکره آمده است؟ یا آن‌ها می‌خواهند به دوران قبل از رضا خان برگردند؟

 

بلوکات با بیان اینکه آمریکا یا غرب بار‌ها نشان داده‌اند که برای مذاکره، مذاکره نمی‌کنند بلکه حرف آن‌ها بر استقلال یا وابستگی ماست، گفت: به عنوان مثال قرارداد الجزایر که آقای شکوری راد و بهزاد نبوی در این موضوع دخیل بودند چقدر آمریکا بر مفاد این قرارداد پایبند بوده است که الان پایبند باشد.

 

وی گفت: در جریان اصلاح طلبی پارادوکس وجود دارد چراکه در انتخاباتی که اصلاح طلبان آن را تحریم کردند آقای کواکبیان در آن شرکت کرد. آقای روحانی با اصلاح‌طلبان ساختار شکن موافق نبود و مصداق آن را در تیر ۷۸ دیدیم؛ مشکل اصلاح طلبان با مستند من روحانی هستم بیش از جریان مک فارلین بخاطر نمایش سخنرانی آقای روحانی در ۲۳ تیر ۷۸ بود.

 

بلوکات در ادامه اظهار داشت: آقای روحانی به گفته اقای شکوری راد کاندیدای اصلاح طلبان نبوده است اما شما آن را به خود منتسب می‌کنید و گفتید روحانی رحم اجاره‌ای اصلاح طلبان است.

 

این فعال اسبق دانشجویی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان سعی کردند در برخی موارد تصویری کاریکاتوری از امام خمینی نشان دهند اظهار داشت: اصلاح طلبان حتی اکنون نیز با وجود حضور رهبری سعی می‌کنند تصویری کاریکاتوری از ایشان به نمایش بگذارند؛ به عنوان مثال در نماز جمعه ۲۹ خرداد ۸۸ مقام معظم رهبری به صراحت اعلام کردند این غائله را جمع کنید و کسی حق ندارد در خیابان‌ها تظاهرات یا تجمع کند اما برخی دوستان اصلاح‌طلب و خود آقای شکوری‌راد که در انجمن اسلامی پزشکان دانشگاه تهران حضور دارد درخواست راهپیمایی دادند؛ این یعنی اینکه حرف رهبری را در این مورد نادیده گرفتید.

 

وی افزود: کاریکاتوری نگاه کردن در مورد فساد اقتصادی نیز از سوی این جریان وجود دارد چراکه اصلاح‌طلبان در مورد اختلاس ۳ هزار میلیاردی موضع نگرفتند اما چرا در مورد فساد دانشگاه آزاد سکوت کردند؟! یا در مورد قضیه پرونده کرسنت نیز سکوت کردند؛ آقای شکوری‌راد در مقاله‌ای گفتند اگر از زمان هخامنشیان مبلغی را پس‌انداز می‌کردند تا زمان حال ۳ هزار میلیارد می‌شد بهتر این بود که آقای شکوری‌راد در مبلغ ۵۴ هزار میلیارد اختلاس هم چنین نظری بدهند.

 

بلوکات با بیان اینکه اصلاح‌طلبان مدعی شدند در انتخابات ۹۲ سهم به سزایی را داشتند افزود: باید گفت رأی اصلاح‌طلبان در انتخابات حداکثر‌‌ همان است که در سال ۸۴ آقای معین آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
-
۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۹
1-اقاي شكوري اگر اصلاح طلبان وامثال مير دامادي اين قدر ضد امريكاي وضداستكبار هستنند چرا براي دست بوسي انها سر ودست مي شكنند وگذشته را زير سوال مي برند ونظام مقدس جمهوري اسلامي را در تسخير لانه جاسوسي مقصر و مديون عموسام وكدخدا ميدانند وبراي خوش خدمتي نقشه امريكا ورژيم صهيونيستي را در فتنه 88اجرا مي كنند .در ضمن دانشجويان پيرو خط امام واقعي علم الهداها بودند كه در ادامه مبارزه خود درهويزه حماسه افريدند.
2-اكر موضوع ومباحث مذاكرات محرمانه است براي خيلي از مسئولين از جمله نمايندگان ملت در مجلس كواكبيان از كجا مي داند از 7موضوع 6مورد ان حل شده است.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار