کد خبر:۳۶۷۸۲۷
رئیس دانشکده فنی شهید منتظری مشهد:

بزرگترین کار فرهنگی در دانشکده فنی منتظری مشهد بازتعریف ارتباط دانشکده با آموزش و پرورش است

رئیس دانشکده فنی شهید منتظری مشهد گفت: دغدغه مهم ما در دانشکده فنی شهید منتظری بالا بردن انگیزه‌های علمی دانشجویان است و ما فکر می‌کنیم بزرگترین کار فرهنگی در این دانشگاه نیز بازتعریف ارتباط دانشگاه با آموزش و پرورش است.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، هاشمی امروز در مراسم تودیع و معارفه نمایندگان نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های پیام نور و فنی شهید منتظری مشهد در سالن شورای دانشگاه فردوسی، با بیان اینکه حجت الاسلام جباریان به مدت چهار سال تمام وقت خود را در اختیار دانشجویان دانشکده فنی شهید منتظری مشهد قرار داده بود، گفت: وی پشتوانه معنوی و روحانی قوی در این دانشکده محسوب می‌شد و ارتباط بسیار خوبی میان ایشان و دانشجویان وجود داشت.

 

وی ادامه داد: دانشگاه فنی شهید منتظری مشهد در برخی رشته‌های خود بازار کار بسیار مناسبی دارد و وظیفه این دانشگاه تربیت تکنسین آماده کار، ماهر و استفاده از توانمندی‌های این دانشجویان پس از پایان تحصیلاتشان است.

 

هاشمی تولید و ثروت را در کشور دارای اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای علم نافع دارند و در کنار آموزش علم اکثر دانشجویان خود را وارد بازار کار می‌کند و با توجه به معنویت موجود در میان این دانشجویان می‌توان گفت، دانشگاه فنی و حرفه‌ای مسجد دانشگاه‌های کشور است.

 

رئیس دانشکده فنی شهید منتظری مشهد؛ تعهد، امانتداری و عشق به کار را از ویژگی‌های دانشجویان دانشکده فنی شهید منتظری مشهد دانست و تصریح کرد: علم و امانتداری در کنار یکدیگر موجب می‌شود که ما ادعا داشته باشیم این دانشکده مسجد دانشگاه‌های کشور است و در حوزه فعالیت‌های فرهنگی گستره بسیاری از خود به نمایش گذاشته است.

 

هاشمی ضمن بیان اینکه حجت الاسلام علیزاده موسوی به عنوان مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به خوبی می‌تواند خلا نبود حجت الاسلام جباریان را برای دانشجویان پر کند، گفت: دغدغه مهم ما در دانشکده فنی شهید منتظری بالا بردن انگیزه‌های علمی دانشجویان است و ما فکر می‌کنیم بزرگترین کار فرهنگی در این دانشگاه نیز بازتعریف ارتباط دانشگاه با آموزش و پرورش است.

 

وی با انتقاد از آموزش و پرورش گفت: متاسفانه دانش آموزان در مقاطع تحصیلی خود در دوران مدرسه با وجود نبود بازار کار در رشته‌های غیر فنی و کاردانش اصرار ورود به این رشته‌ها را دارند و باید آموزش و پرورش اهمیت پر کردن بازار تولید و صنعت را به این دانش آموزان گوشزد کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار