محمد سلیمانی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"،از فعالیت نشریات دانشجویی در خارج از دانشگاه خبر داد و گفت: نشریات دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) در دو بخش داخل و خارج دانشگاه فعالیت میکنند و اصل مخاطب ما مربوط به بیرون از دانشگاه است.
وی به ماهنامه حیات اشاره کرد و گفت: ماهنامه حیات در سرویسهای مختلف کار میکند و ویژه نامهای به نام فتح در این دانشگاه منتشر میشود که در مناسبتهای مختلف انتشار مییابد.
سلیمانی به بحث آموزشی نشریات اشاره کرد و گفت: ما با برگزاری کلاسهای آموزشی به پرورش نیرو فکر میکنیم و در حوزه نویسندگی که یکی از اولویتهای ماست فعالیت زیادی داریم.
وی افزود: در حال حاضر دو نشریه در بیرون از دانشگاه و یک نشریه با نام حیاط خلوت در داخل دانشگاه منتشر میشود رویکرد اصلی ما پرورش دانشجوی انقلابی است.
نماینده نشریات دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) از الکترونیکی شدن برخی نشریات خبر داد و گفت: بعضی از نشریات ما به صورت الکترونیکی منتشر میشود و برخی در پیشخوان خبرهای نرم افزارهای گوشیهای موبایل هم قرار دارد.
وی از تخصیص مقدار کمی از بودجه دانشگاه به بحث نشریات تاکید کرد و گفت: با توجه به حجم بالای کار تنها پنج تا شش درصد هزینه نشریات از طریق دانشگاه تامین میشود و برای مابقی آن با سازمانهای مختلف ارتباط برقرار کردیم.
سلیمانی در پاسخ به اینکه نشریه دانشگاه خود را در مقابل نشریات دانشگاههای دیگر چگونه ارزیابی میکنید گفت: نشریات دانشگاههای دیگر مخاطبانشان درون دانشگاهاند اما نشریات ما به مخاطبان بیرون از دانشگاه بیشتر توجه دارند.
وی افزود: تیراژ نشریات ما بیشتر از دو هزار است ولی افق دید ما خیلی بیشتر از آنچه که در حال حاضر روی داده است میباشد.
سردبیر نشریه دانشگاه امام صادق (ع) در خصوص پاتوق نشریات «خبرگزاری دانشجو» گفت: این پاتوقها برای معرفی نشریات مناسب است اما اگر فضای عملی تری برای تعامل و تجامع نشریات وجود داشته باشد بهتر است یعنی دانشگاههای مختلف که یک رویکرد واحد دارند با کمک هم نشریات باکیفیت تری را تولید کنند.
وی در خصوص جریان سازی نشریات دانشگاه امام صادق (ع) گفت: در طول پنج سال فعالیت مستمر این جریان سازی را ایجاد کردیم که الان تا حدودی کم رنگ شده است ولی با برگزاری شورای مجدد و منظمتر شدن نشریه قرار است این فضای جریان ساز را بیشتر ایجاد کنیم.
سلیمانی در پایان خاطر نشان کرد: نشریات دانشجویی ما زیر نظر وزارت علوم میباشد ولی ارتباطی با خانه نشریات وزارت علوم که منحل شده تاکنون نداشتیم و اگر قرار باشد خانه نشریات بحث سوری و انحرافی داشته باشد نبودنش بهتر است ولی اگر در جهت سازماندهی نشریات باشد و مردم را به سمت این نشریات بکشد عملکرد مناسبی خواهد داشت.