کد خبر:۳۶۹۱۶۰
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی:

رئیس جمهور وزارت علوم را سهم جریان خاصی می‌داند/ زمان برای تولید علم در کشور در حال از دست رفتن است

مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی با بیان اینکه زمان برای تولید علم در کشور در حال از دست رفتن است، گفت: رئیس جمهور وزارت علوم را سهم جریان خاصی می‌داند.

محمد صادق هاشمیان در گفتگو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در مشهد، گفت: آن چه که جلوی پیشرفت دانشگاه‌ها را می‌گیرد سیاسی شدن و ورود پیدا کردن جریان خاص سیاسی به داخل دانشگاه است.

 

وی افزود: نسل جوان در حقیقت موتور متحرکه اجتماعی، اقتصادی و تولید کننده علم برای هر کشوری به شمار می‌آید و سیاسی کردن محیط علمی موجب سکون و بی‌تحرکی علمی می‌شود.

 

مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی با بیان این نکته که یکی از کانون‌های تاثیرگذار در جامعه دانشگاه است، به تعبیر امام خمینی(ره) از دانشگاه پرداخت و گفت: امام خمینی(ره) دانشگاه را کارخانه انسان سازی نامیدند، حال روشن است که مدیریت در این کارخانه انسان ساز باید دارای چه ویژگی‌هایی باشد.

 

هاشمیان در ادامه دانشگاه را محیطی مقدس در جهت اهداف نظام و شکستن مرزهای دانش دانست و افزود: مهمترین عاملی که نهضت اخیر در دولت یازدهم را درگیر خود کرده و رشد علمی کشور را که دارای سیر مناسبی در چند سال گذشته بود با کندی روبرو ساخته است، نداشتن وزیر در وزارتخانه علوم است.

 

وی ادامه داد: ریاست جمهور باید بداند گزینه قبلی این وزارتخانه به این دلیل استیضاح شد که دارای چند شاخصه منفی در عملکرد چند ماهه خود بودند.

 

مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی تبدیل شدن دانشگاه به باشگاه سیاسی برخی جناح‌ها در کشور را از عملکردهای اشتباه وزیر سابق علوم دانست و متذکر شد: تغییرات گسترده روسای دانشگاه‌ها در فاصله کوتاهی که در بسیاری موارد این جابه جایی‌ها به دلیل انگیزه‌های سیاسی رخ دادند را نمی‌توان نادیده گرفت.

 

هاشمیان با اشاره به فعالیت‌های برخی مسببان فتنه 88 در وزارت علوم گفت: انتخاب و انتصاب معاونینی که به فتنه سال 1388 ارتباط داشتند در کنار بازگشت برخی اساتید و دانشجویانی که دارای پرونده مسئله‌دار در قبال نظام بودند و از طرفی فعالیت‌های جهت‌دار دانشجویی از جمله انتشار نشریات هنجار شکن که بازگشت سران فتنه را خواستار شده بودند همه و همه موجب شد وزیر سابق علوم خط قرمزهای نظام را زیر پا گذارد و استیضاح شود.

 

وی در ادامه با بیان این سئوال که چرا رئیس جمهور اصرار بر معرفی افرادی با همان شاخصه‌های استیضاح شونده در خصوص وزیر سابق را دارد؟ گفت: این رفتار ریاست جمهور به دور از اعتدالی است که وی برای مردم بیان می‌کند، زیرا رئیس جمهور می‌داند نمایندگان مردم افراد وارد شده بر خطوط قرمز نظام را رد خواهند کرد.

 

مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی با اشاره به گزینه معرفی شده اخیر از سوی روحانی خاطرنشان کرد: امروز رئیس جمهور فردی را برای انتصاب وزارتخانه مهم و کلیدی علوم معرفی کرده است که سال‌ها قبل در اظهار نظری وجود بسیج را در دانشگاه‌ها الزامی نمی‌دانست.

 

هاشمیان ادامه داد: برای ما جای سئوال است که چرا ریاست جمهوری افرادی را برای انتصاب این وزارت خانه معرفی می‌کند که هنوز پیام بنیان‌گذار انقلاب در خصوص اهمیت و جایگاه بسیج خصوصا بسیج دانشجویی را درک نکرده‌اند؟

 

وی در ادامه به سخنان امام خمینی(ره) در خصوص بسیج دانشجویی اشاره کرد و گفت: امام (ره) خطاب به بسیجیان خود می‌فرمایند" من دست یکایک شما پیشگامان رهایی را می‌بوسم و می‌دانم اگر مسئولان از شما غافل شوند آتش دوزخ را تجربه خواهند کرد".

 

مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی بابیان این نکته که در کجای این فرموده امام خمینی(ره) می‌شود تفکر آشتیانی را قرار داد؟ خاطرنشان کرد: این تفکر و عقیده برخواسته از جریان خاص سیاسی است که به دنبال ضربه زدن به دانشگاه و نظام است، باید این سئوال را پرسید که نبود بسیج دانشجویی در دانشگاه به نفع کدام جریان است؟

 

هاشمیان با بیان این نکته که رفتارهای معنادار رئیس جمهور این تفکر را در ذهن تقویت می‌کند که وی وزارت علوم را سهم جریان خاصی می‌داند تصریح کرد: گویا باید رئیس جمهور برای تطمیع خواسته برخی جریانات، افرادی را معرفی کند که مردم و رای دهندگان به وی، نسبت به آینده فرزندانشان نگران باشند.

 

وی با بیان این نکته که باید شخص رئیس جمهور نسبت به این مسئله پاسخگوباشد زیرا زمان برای تولید علم در کشور در حال از دست رفتن است، گفت: از سوی دیگر نمایندگان مجلس باید با همان قوت و اعتماد به نفس به وظیفه خود در قبال نمایندگان معرفی شده عمل و خطوط قرمزی که نباید از آن عبور کرد را در نظر داشته باشند.

 

مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی با بیان این نکته نمایندگان با نگاه حق طلبانه و کارشناسانه خود به مسئله بنگرند و مانع از انتصاب افرادی شوند که نظام را با چالش روبه رو خواهند ساخت، گفت: دانشگاه باید مکانی برای علم آموزی باشد، سخنان رئیس جمهور تنها در حد حرف باقی مانده و شرایط کنونی وزارت علوم مناسب با رشد علمی مد نظر رهبر معظم انقلاب نیست.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار