کد خبر:۳۶۹۳۵۸
چهارمین نشست هم اندیشی کنگره شهدای دانشجوی گلستان-۳

میرباقری: نام‌گذاری کوچه‌ها و خیابان‌ها با نام شهدا کافی نیست/ فرهنگ حضور شهید در جامعه احیا شود

مدیرکل سیاسی انتخابات استانداری گلستان گفت: تنها نام‌گذاری کوچه‌ها و خیابان‌ها به نام شهدا کافی نیست باید برای اشاعه فرهنگ و آرمان‌های شهدا تلاش کرد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری فارس" از گرگان، سیدمحمد میرباقری، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری گلستان ظهر امروز در چهارمین نشست هم‌اندیشی کنگره شهدای دانشجوی استان گلستان که با همت بسیج دانشجویی استان در روند برگزاری است، گفت: بسیج قداستی دارد که باعث می‌شود هر تلاشی در پیرامون آن ارزشمند به شمار آید.

 

وی افزود: قداست بسیج به حرمت شهدایی که داده است رقم خورده چرا که شهادت نعمتی از سوی خداوند است که به افراد خاص عنایت می‌فرمایند و همین قداست در بسیج باعث شده که شرایط منتخب شدن از سوی خداوند را برای شهادت داشته باشد.

 

مدیرکل سیاسی انتخابات استانداری گلستان شهادت را تاج کرامتی خواند که خدا بر سر منتخبین خویش می‌نهد و تصریح کرد: خداوند به شهیدان منزلتی هم پایه‌ اوصیای الهی عطا فرموده و آنان را در روز قیامت با انبیا محشور خواهد کرد و حتی آنقدر مقام شهادت والاست که تمامی اوصیای الهی طلب شهادت می‌کردند.

 

میرباقری با اشاره به این منزلت خاص الهی در شهیدان گفت: برای تداوم روح این شانیت در تمامی ارکان جامعه باید تلاش کرد که البته این راه با آسیب‌ها و خون دل خوردن‌هایی روبرو خواهد بود؛ اما این راه نورانی باید با تلاشی مضاعف پیگیری شود تا جامعه به سمن این آرمان‌های والا از آسیب ها و گزندهای احتمالی مصون بماند.

 

وی با اشاره به آیه شریفه‌ قرآنی که می‌فرماید شهدا زنده اند و در نزد خداوند روزی می‌خورند، گفت: برگزاری کنگره شهدا و یا نامگذاری کوچه‌ها و خیابان‌های به نام شهدا کار پسندیده ایست اما کافی نیست؛ بلکه باید سعی کرد این کنگره معبری باشد برای اشاعه‌ فرهنگ غنی ایثار و شهادت در جامعه و همچنین باید این باور که شهدا همواره حاضر هستند در میان مردم نهادینه شود؛ از این رو باید این کنگره ارزشمند آسیب شناسی شده و راهکارهای ایجاد حس حضور شهدا را احصا و در نتیجه به جامعه هدف انتقال دهیم.

 

لازم به ذکر است، این رماسم با حضور روساف معاونان فرهنگی، مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر استان گلستان همراه بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار