کد خبر:۳۷۰۸۱۵
رسایی در میزگرد "۱۳ سال مذاکرات تحمیلی":

۷ دور مذاکره تحمیلی در طول ۳۰ سال گذشته بی سابقه است/ به فرهادی رای می‌دهیم

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: این حجم مذاکرات در ۳۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است، ۹ دور مذاکره! هفت دور مذاکره تحمیلی و تحریمی و فقط ۲ دور آن به مذاکره و صحبت پرداختند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در میزگرد سیاسی "۱۳ سال مذاکرات تحمیلی" که به همت واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد، اظهار داشت: توافق‌نامه ژنو دروغ بزرگی بود و مردم ایران می‌فهمند.

 

وی ادامه داد: ۳ آذر ۹۳ باید سالروز توافق‌نامه را جشن بگیریم به خاطر اینکه استراتژی مقاومت پیروز شد، برای اینکه خوی استکبار ستیزی آمریکایی مشخص شد و بخاطر اینکه خون شهدای هسته‌ای به ثمر نشست.

 

رسایی تصریح کرد: ما هیچ‌گونه غرض ورزی در نقد نسبت به دولت نداریم، این دولت، دولت ماست، دولت همه مردم است، اما ما نسبت به برخی اعمال و رفتارهای آن‌ها نقد داریم. مثلا در مورد در مورد وزرای پیشنهادی علوم، بنده به دو وزیر سابق بنا به دلایلی رای اعتماد ندادم.

 

این نماینده مجلس اظهار داشت: درست است که به دو وزیر سابق رای ندادیم ولی تصمیم داریم با توجه به‌شناختی که از آقای فرهادی و سابقه وی داریم به او رای بدهیم.

 

وی گفت: یکی از نقدهای ما این است که مذاکرات بیش از حد باعث از بین رفتن عزت و استقلال می‌شود، بنده در واکنش به عمل زشت و نادرست کامرون در دیدار با رئیس جمهور، به آقای روحانی در مجلس شورای اسلامی عرض کردم که بسیار ناراحت هستیم و یک تار موی شما را به این اجانب نمی‌دهیم.

 

رسایی خاطرنشان کرد: دوستان برای اینکه راه را باز کنند در ابتدای امر با به سرکار آمدن اعلام کردند که دولت با یک خزانه خالی مواجه است، اما خزانه خالی دروغ و بهانه‌ای برای اسف‌بار نشان دادن وضعیت کشور بود تا بتوانند مذاکره با آمریکا را پیش ببرند.

 

وی تصریح کرد: آن‌ها بر این باورند که شخصی که زبان انگلیسی خوبی دارد و روابط و اخلاق و آمریکایی را می‌داند می‌تواند موفق عمل کند. آن‌ها نه تنها موفق نشدند که ۱۰۰ تحریم جدید هم افزوده شد.

 

وی با بیان اینکه من از به نتیجه نرسیدن مذاکرات خوشحال نیستم، گفت: روحانی توجه بیش از اندازه به مسائل هسته‌ای دارد که برای ما نفعی ندارد و این منطقی نیست.

 

رسایی خاطرنشان کرد: برخی‌ها بجای شنیدن صدای انتقاد جلسه‌ای را تشکیل می‌دهند و می‌گویند که باید به رسانه‌ها فشار آورده شود که چرا صحبت‌های اوباما پیرامون عدم پذیرش حق غنی‌سازی را پخش می‌کنند. از جمله این رسانه‌ها هفته نامه ۹دی، روزنامه آرمان و صدا و سیما بود که البته این مسئله در آن جلسه تصویب نشد و قرار شد که رسانه‌ها کار خود را انجام دهند.

 

وی ادامه داد: این حجم مذاکرات در ۳۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است، ۹ دور مذاکره! هفت دور مذاکره تحمیلی و تحریمی و فقط ۲ دور آن به مذاکره و صحبت پرداختند.

 

رسایی خاطرنشان کرد: این حجم مذاکرات و محتوای آن مورد تایید هیچ یک از نهاد‌ها و دستگاه‌ها نیست و حتی رهبر انقلاب نیز تا الان یکبار یک جمله حمایتی پیرامون متن توافقنامه بیان نکرده‌اند و فقط تیم مذاکره‌کننده را حمایت کردند.

 

در ادامه این مراسم محسن منصوری دبیرکل اسبق جامعه اسلامی با بیان اینکه رهنمودهای امام (ره) را باید به عنوان الگو و چهارچوب و چراغ راه قرار داد، گفت: با دور هم بودن و فضای دوستانه دور همی، نمی‌توان مذاکرات و بحث هسته‌ای را حل و فصل کرد.

 

وی افزود: مذاکرات بیش از اندازه و دراز کردن دست استیصال به سمت دشمن بجز از بین بردن استقلال و ایجاد ترک بین دولت و مردم نفعی برای ما نخواهد داشت.

 

منصوری تاکید کرد: مواضع کشور را نباید در خارج از ایران جستجو کرد، اعتماد به نیروی جوان و بدنه دانشجویی است که راه‌گشای مسائل کشور است.

 

وی اظهار داشت: ما به اشخاص نقدی نداریم اما به اعمال و رفتار آن‌ها نقدهای جدی داریم، چرا که معتقدیم باید موضع‌های صحیح را بشناسیم و متناسب با آن اگر گروهی از آن دوری کرد آن‌ها را نقد کنیم.

 

منصوری تصریح کرد: در بحث توافقنامه ژنو بسیار ساده لوحانه است که فکر کنیم بحث بر سر نقطه و کاما و جمله معترضه است.

 

منصوری اضافه کرد: جمله هر توافقی بهتر از عدم توافق است، جمله‌ای است که از پایه و اساس بی‌هویت بوده و افرادی که درجهت حمایت از این استراتژی اقدام به ایجاد کمپین کردند افراد ساده لوحی هستند که به خیالات واهی دل سپرده‌اند.

 

وی در خاتمه اظهار داشت: صدایی که از تشکل‌های دانشجویی جامعه اسلامی دانشجویان و بسیج دانشجویی و تشکل‌های انقلابی و دلسوز به گوش مسولان می‌رسد باید جدی گرفته شود چرا که همین فرزندان انقلاب مایه آبادانی و سرافرازی ایران اسلامی در جامعه جهانی خواهند شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
محسن از مشهد
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۸
اصولا بایستی شفافانه مطرح کرد بنظر میرسد که متاسفانه هدف تمامی مذاکره کنندگان از ابتدای انقلاب برای تعامل با غرب چیزی جز شیفتگی فرهنگ مغرب زمین نبوده است چرا که اگر غیر از این است و بحث معادلات قدرت مطرح است، چین و روسیه در این معادلات سهم بسزایی دارند اما هیچگاه مشاهده نشد که این دولتمردان رابطه ی با شرق را به طور جدی در دستور کار خود قرار دهند،هرچند که سیاست مکتب امام و ایران در عرصه ی سیاست خارجه، نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی است اما باید واکاوی شود که این همه شیفتگی در مذاکرات برای چیست؟ . والسلام
0
0
محسن از مشهد
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۶
جناب رسایی در خصوص جناب فرهادی وزیر پیشنهادی وزارت علوم و امضای ایشان در ذیل بیانیه علیه نظام و همچنین پیرامون فتنه 88 و موضعگیری نامبرده از جریانات مذکور را نمایندگان محترم مردم در خانه ملت آیا مورد بررسی قرار داده اند ؟ . والسلام
0
0
شمس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۸
دانشجویان باید به طور جدی به صحنه بیایند.
با این روشی که دولت پیش گرفته و در حالی که تقریبا تمام فعالیت های هسته ای را تعلیق کردند، چند ماه چند ماه مذاکرات را تمدید می کنند، عملاً صنعت هسته ای از بین می ره، یعنی همون چیزی که کدخدا!! می خواست.
صدا و سیما هم که به تبعیت از دولت میگه ما پیروز شدیم!!! آخه این چه پیروزیه که ما بیشتر فعالیت های هسته ایمون را تعطیل کردیم و در عوض دشمن هر روز یه تحریم جدید الم می کنه، در این وضعیت تمدید مذاکرات یعنی ادامه این تعطیلی و باقی موندن تحریم ها.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار