کد خبر:۳۷۲۵۹۰
ماری هارف:

گزینه موردنظر آمریکا در قبال ایران دیپلماسی است/ هیچ‌ فعالیت نظامی با ایران در عراق نخواهیم داشت

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ضمن تأکید بر اینکه آمریکا هیچ‌گونه فعالیت نظامی با ایران در عراق ترتیب نمی‌دهد گفت در جایگاهی نیست که بخواهد گزارش حمله هوایی ایران به مواضع داعش در عراق را تأیید کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو ؛ و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت خارجه آمریکا ، "ماری هارف" سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری روزانه خود در خصوص ادعاهای اخیر برخی رسانه‌ها درباره حملات هوایی ایران به مواضع داعش در عراق گفت: «من به طور قطع در جایگاهی نیستم که بخواهم این گزارشات را تأیید کنم. همانطور که ما بارها گفته‌ایم ما هیچ‌گونه فعالیت نظامی را با ایران هماهنگ نمی‌کنیم. من در جایگاهی نیستم که این گزارشات را تأیید کنم.

 

"هارف" در خصوص اظهارات روز سه‌شنبه (دیروز) "محمد جواد ظریف" در همایش "دیپلماسی هسته‌ای" دانشگاه علامه طباطبایی مبنی بر اینکه دیگر جهان بر طبل جنگ علیه ایران نمی‌کوبد، گفت: ما همیشه گفته‌ایم که یک نتیجه دیپلماتیک برای موضوع هسته‌ای ایران بادوام‌ترین و طولانی‌مدت‌ترین نتیجه‌ای است که به بهترین شکل به نفع همگان و مهم‌تر از همه به نفع امنیت ملی ما است. اوباما به وضوح اعلام کرده است که ما تمامی اقدامات لازم را برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای صورت می‌دهیم اما دیپلماسی گزینه مورد نظر ما است. این به این دلیل نیست که ما این گزینه را بیش از گزینه‌های دیگر دوست داریم بلکه به این دلیل است که این بادوام‌ترین و بهترین گزینه‌ است. به همین دلیل در این پروسه (مذاکره با ایران) شرکت کرده‌ایم و به همین دلیل تصمیم گرفتیم این فرایند را برای چند ماه دیگر ادامه دهیم.

 

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: " همانطور که ما گفتیم اگر ایران می‌خواهد آنچه را که آشکارا گفته ثابت کند و نشان دهد که به دنبال تسلیحات هسته‌ای نیست و تسلیحات هسته‌ای نمی‌خواهد، کار دشواری نیست و یک پاسخ درست ندارد. از نظر لفظی به منظور متوقف کردن چهار مسیر ایران برای رسیدن به تسلیحات هسته‌ای، راههای متفاوتی وجود دارد و این کار دشواری نیست. از نظر تکنیکی این کار پیچیده‌ای است و به همین دلیل ما به زمان بیشتری احتیاج داریم و این یکی از دلایلی است که ما به زمان بیشتری نیاز داریم. بنابراین تمام آنچه که ما از ایران می‌خواهیم این است که اقدامات معتبر و قابل راستی‌آزمایی به منظور حمایت از حرفهایی که به صورت آشکارا درباره این گام‌ها گفته‌اند است و این چیزی است که ما درباره آن با آنها مذاکره می‌کنیم".

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار