به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، احمد رنجبر گفت: امسال 5 تا 6 برابر نسبت به پارسال افزایش تعداد زائر داشتیم که این رقم از سیصد و چهل هزار نفر به حدود دو میلیون نفر تا به امروز رسیده است.
وی در مورد اقدامات ستاد بعد از آگاهی از این افزایش جمعیت گفت: اولین اقدامی که انجام دادیم این بود که با تولیت حرم امام حسین (ع) هماهنگی هایی را برای افزایش جا و امکاناتی مانند پتو انجام بدهند و آن ها هم هر طور که می توانستند به ما کمک کردند.
این مقام مسئول از هماهنگی و همکاری خالصانه نهادهایی مثل شهرداری، هلال احمر و سازمان حج و زیارت برای اسکان زوار خبر داد و گفت: سونامی جمعیت خیلی زودتر از هر سال به کربلا رسید و با این که نمی شد این حجم زائر را مدیریت کرد اما خوشبختانه بیش از حد توان برای این کار مایه گذاشتیم.
وی بیان داشت: یکی از مهمترین اقداماتی که این چند شب انجام دادیم این بود که از ساعت یازده شب سه اکیپ در شهر پخش می کنیم تا زن ها و بچه دارهایی که در خیابان خوابیده بودند را سامان بدهیم و آواره نمانند.
رنجبر تعداد افراد ساماندهی شده به این طریق را دویست تا سیصد نفر دانست و گفت: این افراد تنها ایرانی نیستند و برای پذیرش آن ها مهم نیست ایرانی، افغانی و یا عرب باشند.
رییس ستاد بازسازی عتبات در کربلا از پر شدن ظرفیت تمامی موکب های شهر کربلا خبر داد و گفت: نگرانی ما برای عصر روز شنبه است. چرا که تمامی موکب ها و غذاخوری های عراقی عصر روز اربعین جمع آوری می شوند و خدمت رسانی به ایرانی ها سخت تر از ایام قبل از اربعین خواهد شد.
وی در خصوص اسکان زائران غیر ایرانی که از جانب جامعه المصطفی رهسپار کربلا شده اند گفت: حدود سه هزار طلبه از طرف جامعه المصطفی با تولیت حرم امام حسین و حضرت اباالفضل هماهنگ کرده بود که متاسفانه با برنامه ریزی بد نتوانستند آن ها را اسکان دهند.
رنجبر افزود: ما توانستیم هزار نفر از خانم های این گروه را در چادرها اسکان دهیم و امکاناتی مانند غذا و سیستم گرمایشی در اختیارشان قرار دهیم چرا که در این گروه افراد تازه مسلمان شده هم وجود دارد که ممکن است کمبود امکانات برایشان بیشتر به چشم بیاید.
وی در پایان گفت: امیدواریم با عنایت خود حضرات معصومین، تمامی زوار اسکان داده شوند و مسائل و مشکلات مربوط به بازگشت این جمعیت از عراق، از روز اربعین به بعد تسهیل گردد.