کشته شدن یک مامور پلیس در حادثه گروگانگیری ریاض
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۴۹۲۳

کشته شدن یک مامور پلیس در حادثه گروگانگیری ریاض

مردی مسلح که سه کارگر را گروگان گرفته بود، هنگامی که پلیس برای آزادی اسرا تلاش می‌کرد یک عضو از نیروهای امنیتی را به ضرب گلوله کشته است.

به گزارش خبرنگار بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از «رویترز»، مردی مسلح که سه کارگر را در ریاض، پایتخت عربستان سعودی گروگان گرفته بود هنگامی که پلیس برای آزادی اسرا تلاش می‌کرد یک عضو از نیروهای امنیتی را به ضرب گلوله کشته است.

 

پلیس عربستان طی بیانیه‌ای اعلام کرد: مرد مسلح دستگیر و سه کارگر نیز آزاد شدند.

 

خبرگزاری دولتی عربستان اعلام کرد: شخصی ناشناس که سلاحی خودکار را حمل می‌کرده سه گروگان را تا نزدیکی مسجد «آل حمود» آورده بود و رهگذران را به تیراندازی تهدید می‌کرد.

 

لازم به ذکر است هنگامی که پلیس مرد مسلح را محاصره کرده و از وی خواستند تا سلاحش را بندازد به روی مامورین آتش گشوده که موجب کشته و زخمی شدن یکی از نیروهای پلیس و دو تن دیگر که از شهروندان شده است.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار