راه حل بحران سیاسی سوریه از طریق سیاسی امکان‌پذیر است/ همکاری مشترکی بین ایران و آمریکا در زمینه «مبارزه با تروریسم» وجود ندارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۶۳۲۳
لاریجانی در نشست خبری در بیروت عنوان کرد

راه حل بحران سیاسی سوریه از طریق سیاسی امکان‌پذیر است/ همکاری مشترکی بین ایران و آمریکا در زمینه «مبارزه با تروریسم» وجود ندارد

رئیس مجلس شورای اسلامی ایران طی نشستی خبری که در هتل «ونیزیا» در بیروت برگزار شد ، گفت که «بحران سوریه» از طریق سیاسی قابل حل شدن است.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از پایگاه خبری «العهد» ، رئیس مجلس شورای اسلامی  در نشستی خبری در هتل «ونیزیا» در بیروت  با اشاره به اینکه ایران روابط دوجانبه ای با گروه‌های مقاومت فلسطینی دارد تاکید کرد؛ بحران سوریه از طریق سیاسی حل می‌شود. 

 

«علی لاریجانی» در ادامه با اشاره به اینکه بین ایران و آمریکا هیچ همکاری مشترکی در زمینه «مبارزه با تروریسم» وجود ندارد اظهار داشت طرح‌های آمریکا در منطقه با رویکرد نابودی تروریسم هم‌خوانی ندارد. 

 

رئیس مجلس شورای اسلامی ایران همچنین ایران آمادگی کمک به ارتش لبنان را دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار