کرمی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص کلیپ دکتر سلام و نحوه نقد در کشور بیان کرد: دکتر سلام ویژه نامهای است که دارای نقدی منصفانه و اصلاحگر است؛ که در نگاه به آن حس تخریب سوژه دیده نمیشود.
وی ادامه داد: گاهی در این ویژه برنامه بیاحترامیهای جزئی نسبت به مخاطب دیده میشود؛ اما هر چه رو به جلو حرکت میکند در نزدیک شدن به نقد منصفانه موفقتر میشود.
اخلاق و فرهنگ رسانه هر دو لازمه کار در حوزه رسانه است
مسئول خواهران سازمان بسیج دانشجویی کشور در ادامه با اشاره به گذراندن دو واحد "اخلاق رسانه" برای متقاضیان کار در رسانه گفت: نمیتوان به هر شکل که علاقه داشت در حوزه رسانه کار کرد. باید اخلاق و فرهنگ رسانه با توجه به شمار بالای مخاطبان رعایت شود.
کرمی با انتقاد از افرادی که با عناد ورزی شخصی در حوزه رسانه وارد میشوند خاطر نشان کرد: اساسا نقد تلخ است و این تلخی همراه همیشگی آن بوده است؛ اگر فرد نقد شونده بداند نقد شما اصلاح گرانه، منصفانه و برای تعالی کشور انجام شده است آن را میپذیرد.
وی اخلاق مداری را در هر تعاملی نیاز و اسلام را در این خصوص دارای ضوابط و شرایط بسیاری دانست و یادآور شد: اخلاق مداری در اسلام دارای آن چنان بهایی است؛ که خداوند موفقیت خاتم انبیین را در رسالت خود متضمن اخلاقی رفتار کردن ایشان میداند.
نگاه مخربانه را باید از فضای نقد دور کرد
مسئول خواهران سازمان بسیج دانشجویی کشور در ادامه با بیان این نکته که در کارهای خود باید حسن خلق داشته باشیم و نگاه مخربانه نه تنها در حوزه رسانه در هیچ فضایی نباید وجود داشته باشد متذکر شد: حسن خلق مشکلات بسیاری را که جامعه با آن روبه رو میشود کم رنگ کرده و اگر آن گونه که سفارش شده رفتار کنیم به مشکل نمیخوریم.
کرمی در پایان با یبان این نکته که نگرانیها موجب نقد کردن و انتقاد گری میشود یادآور شد: اگر برخی در گروه دلواپسیم و یا گروهی به عنوان نخبگان جامعه نقدهایی در خصوص اتفاقات کشور دارند نباید مورد نقد از سوی مسئولان کشور قرار گیرند؛ زیرا همه افراد چه نقد کننده و چه نقد شونده در یک جبهه حضور دارند.