به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، هرساله با نزدیک شدن به ۹ دی ماه، باز هم عدم پایبندی عدهای به اصول رقابت سیاسی در ذهن مردم تداعی میشود و هنوز هم با کنکاش در لابه لای حرفها، ادعاها و اعترافها میتوان سندهای زیادی را دال بر گناهکار بودن عدهای پیدا کرد که به سادگی در دام دشمن قرار گرفتند و برای چندین ماه با دعوت به آشوب و اردوکشی خیابانی علیه «رای ملت» سرمایههای بسیاری را از میان بردند.
ماههایی که برای مدتی فرصت کار و تلاش را از مردم گرفت، دشمنان را امیدوار و زبان آنان را «دراز» کرد اما ملت ایران همواره بلوغ تاریخی خود را به برکت حضور و رهبری مدبرانه آیت الله خامنهای به نمایش گذاشته و پاسخ هر فتنه و فتنهگری را دادهاند که نمونه آن حماسه عظیم ۹ دی بوده است.
شاید یکی از عناوینی که منجر به اغتشاشات خیابانی شد و عدهای از طرفداران برخی کاندیداها را نسبت به بازندگی در انتخابات جریح کرد تا به خیابان بریزند ادعای تقلب در انتخابات بود؛ ادعایی که به جرئت میتوان گفت پازل آن از ماهها قبل چیده شده بود و تنها عدهای در این پازل برای دشمن بازی کردند.
زمینه طرح ادعای تقلب در انتخابات را باید بهطور خاص از پاییز ۸۷ پی گرفت. هرچند هاشمیرفسنجانی پس از شکست در انتخابات ریاستجمهوری نهم در سال ۸۴ نیز سخنانی مبنی بر مخدوش بودن انتخابات مطرح کرده بود. علاوه بر آن در آخرین نمازجمعه پیش از انتخابات دوم خرداد ۷۶ نیز با هشدار نسبت به لزوم دقت مسؤولان وزارت کشور در خواندن آرای مردم، با گسترش شایعه تقلب که آن روزها نیز از سوی هواداران خاتمی دامن زده میشد، به پیروزی او کمک شایانی کرده بود.
وی آذر ۸۷ در همایش «۳۰ سال قانونگذاری و نظارت در مجلس شورای اسلامی» زمزمه تشکیک در سلامت انتخابات پیش روی ریاستجمهوری را آغاز کرد: «بعید است مردم ضدانقلاب شوند اما اگر احساس کنند رایشان در سرنوشتشان بیاثر است و متولیانی پیدا میشوند که رای آنها را هرجور که میخواهند میخوانند، آنگاه دلسرد میشوند».
با نزدیک شدن انتخابات، فتنهگران برای «پرورش ایده تقلب» راهکاری عملی را نیز در دستور کار قرار دادند و با اعلام رسمی تشکیل «کمیته صیانت از آرا» پروژه تشکیک در سلامت انتخابات وارد فاز جدیدی شد.
علیاکبر محتشمیپور به نمایندگی از میرحسین موسوی، مرتضی الویری به نمایندگی از مهدی کروبی و مهدی هاشمی به عنوان نماینده تامالاختیار هاشمیرفسنجانی از اعضای این کمیته بودند.
و شاید حتی سر دادن شعار «اگر تقلب بشه، ایران قیامت میشه» در روزهای پیش از انتخابات از سوی هواداران موسوی سرداده میشد، موید این نظر است؛ شعاری که در آخرین ساعتهای رای گیری، از سوی طرفداران موسوی مقابل ستاد وی سر داده میشد و درست در همان دقایق بود که موسوی در مقابل چشم دوربینهای مختلف و قلم خبرنگاران خود را پیروز انتخابات معرفی کرد.
آقای آخوندا واقعا در اون جلسه گفتند که :
اما اعتراض ما به این است که با بداخلاقی کاری نمودهاند که مردم به اشتباه افتادهاند. کلیت بحث این بود که چرا احمدینژاد طوری عرصه را طراحی نمود که رای به موسوی معادل رای به هاشمی شد و افکار عمومی را احمدینژاد طوری هدایت کرد که گویی هر کس به موسوی را بدهد انگار به هاشمی رای داده است و... این یعنی تقلب در انتخابات...
خب چه ربطی داره؟؟؟
ابوبکر هم از بهترین یاران پیامبر(ص) بود ولی تاریخ گواهه که برخی افراد به خاطر قدرت خیلی راحت پشت به دین میکنند
به نظر من اعدام کوچکترین مجازات در نظر گرفته برای این افراد است.
و همچنین اینکه افتاب فقط لکه هایی رو پاک میکنه که در معرض تابشش باشن و لا غیر.
اولا که اینا اصلاح طلب نیستن و رفرمیست و فرمالیستن کلمه اصلاح یه کلمه ی قرآنیه چطور جرات می کنید به اینا بگید اصلاح طلب
دوما اینا هرگز کاری رو برای مردم انجام ندادن فقط و فقط به دنبال هوای نفس خودشون بودن
انشاءالله آخرین صحنه ای که از اینا می بینید وقتیه که آویخته به دار مجازات جسد های نحسشون داره تلو تلو می خوره
طلحه الخیر و زبیر سیف الاسلام هم بهترین های زمان پیامبر بودند. ولی در زمان حکومت امیرالمومنین دشمن ولی خدا بودند. تاریخ امثال اینجور افراد رو زیاد به خودش دیده .....یه کم تأمل درباره ی اظهار نظرهای آقایان قبل و بعد از دستگیری شون بد نیست ...!
حتی درباره این آیه هم داریم : قُلْ سِيرُواْ فِي الأَرْضِ ثُمَّ انظُرُواْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُكَذِّبِينَ
در ضمن مقام معظم رهبری نه مقام رهبری
مقام رهبری نه (مقام معظم رهبری-رهبر انقلاب )خانم مطهری
راستی گفتید دام دشمن ،مگه دام دشمن فقط برای ماست نه برای اونایی که فتنه انگیز بودن. سابقه افراد مهمه ولی ملاک خوب بودن و بدبودن حسب حال افراده .
گفتید بدین راحتی حرف از اعدام میزنید ،هدف اونایی که شما طرفدارشین براندازی نظام بود.براندازی نظام می دونید چیه؟
خون شهدا می دونید چیه - مادرای چشم انتظار بچه های دفاع مقدس می دونید چیه ؟
می دونید شب حمله یعنی چی؟می دونید روی مین رفتن یعنی چی؟ فکر نکنم خواهر گرامی .
چون که با امام حسین یه مدتی شمر هم سنگر بودن
لطف کنید فکر کنید بعد حرف بزنید
امام خمینی رو میگم
دو تا جمله داره که همیشه موثع انتخابات میاد تو ذهن مردم ایران :
1_میزان رای ملت است
2_ملاک حال افراد است
یا علی ...
اما نگفت بیعت مجدد دقیقا چه کسانی ، بیعت شکنان؟!
http://president.ir/fa/83416
------------------------
ضمنا علاوه بر وزیر راه میشد از وزیر نفت و رفاه و صنعت و رییس حفظ محیط سبز ... خلاصه تقریبا 70-75 درصد هیئت دولت که به واسطه سابقه ی خدمات شون (!!!) انتخاب شدند هم به نیکی یاد کرد!
اسپیسم نداره
مساله به چیز بیشتر نیس،اونم اینه که با تمام این اتفاقات و خونها و اشک هایی که ریخته شده اوضاع داره طوری پیش میره که حاج حسن می خواد خونه تکونی کنه و لکه گیری کنه!!میخواد دستمال برداره لکه های سیاه رو از جامعه پاک کنه.میخواد این فرزندان دلسوز انقلاب رو به آغوش اسلام برگردونه.این روحیه جهادیش منو کشته!!
هر کی گرفت بلند بگه "روحانی مچکریم"!!!!!!!!
وطن فروش یعنی همین
روزهای تلخ
اعصاب خورد کن
و
نامرد....
حق و باطل .....
کدام حق است ؟.... کدام باطل
چقدر قبول کردنش برای افرادی که در دوران موسوی زندگی میکردن سخته ...
خیلی ها خیلی قبولش داشتن
خیلی هاهم خیلی قبولش دارن
ولی موسوی هرچی که بود هر چی که هست
تو یه کلمه گند زد گند و مهم هم اینه که روز به روز بیشتر تو جو قرار گرفت و بیشتر گند زد.
اشتباه کرد ازش بیشتر توقع داشتیم
ناامیدمون کرد
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پاسخ به نامه آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، در ارتباط با برگزاری «همایش ملّی ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد» و درخواست صدور پیام برای این همایش، مرقومهای را صادر کردند.
متن مرقومه رهبر معظم انقلاب که صبح امروز (دوشنبه) توسط معاون اول رئیس جمهور در محل برگزاری این همایش در سالن اجلاس سران قرائت شد، به شرح زیر است:
«بسم الله الرّحمن الرّحیم
نفس اهتمام آقایان به امر مبارزه با فساد را تحسین میکنم، لکن این سمینار و امثال آن بناست چه معجزهای بکند؟ مگر وضعیت برای شما مسئولان سه قوه روشن نیست؟ با توجه به شرایط مناسب و امیدبخشی که از لحاظ همدلی و هماهنگی و هم
سعی کنید واقعیت رو بگید
کینه ای و تخریبی برخورد نکنید تا مردم از دورتون پراکنده نشن