به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در ادامه یکصد و نوزدهمین جلسه علنی از چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص قطع درختان در تهران گفت پیش از این دیوان عدالت اداری در خصوص تمام آرایی که برای باغ ها صادر می شد به شورای شهر می گفت اجازه صدور رای با شما نیست و در این خصوص ماده 14 در وزارت مسکن وجود دارد که براساس آن تصمیم گیری می شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: در چنین شرایطی طرحی تهیه شد و به مجلس فرستادیم که تنها مرجع تشخیص برای قطع درختان شورای اسلامی شهر است که البته این مصوبه مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفت و به مجمع تشخیص رفت و در مجمع نیز چندین بار درباره آن بحث شد و در نهایت گفته شد که مصوبه اشتباهی آمده است.
وی افزود: این مصوبه برای سومین بار در مجلس به تصویب رسیده است و در ادامه در کمیسیون ها و در صحن مجمع پیرامون آن بحث شد که خوشبختانه در سال 86 به تصویب رسید.
چمران در ادامه بیان داشت: پیش از این اجازه صدور رای با شورای اسلامی شهر تهران نبود اما در نهایت به این وسیله اعلام کردیم که در جاهایی که نه باغ بزرگ وسیع بلکه خانه ای بین 500 تا 2000 متر است و درخت دارد در 30 درصد از آن که دارای درخت نیست اجازه ساخت و ساز داشته باشند و 70 درصد باقی مانده آن به درختکاری اختصاص داشته باشد.
وی در ادامه اظهار داشت: از بین رفتن باغات شهر تهران متاسفانه سرعت گرفته است که این موضوع را می تواند براساس آمار تایید کرد.
رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: پیشنهادی در شورای عالی شهرسازی مطرح شد که براساس آن تشویق ها از یک طبقه بیشتر نشود که در نهایت این موضوع اصلاح شد که تنها یک طبقه تشویقی صادر شود.
چمران خاطر نشان کرد: متاسفانه هنوز هم وقتی در دیوان عدالت اداری شکایت می شود اعلام می کنند که زمین دارای درختان کمتری نسبت به حد نصاب است و در حالی عنوان می کنند که شما حق ورود ندارید که جای دیگری برای تصمیم گیری وجود ندارد و جرائم در نظر گرفته شده برای قطع درختان در کمیسیون معماری و شهرسازی افزایش یافت تا بازدارندگی آن بیشتر شود.