آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۸۱۳۳

اعلام آمادگي مجلس براي اختصاص اعتبارات حوزه مبارزه با مواد مخدر در بودجه

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس براي مبارزه با مواد مخدر و اجتماعي شدن اين موضوع با استفاده ار نظرات كارشناسان و مسوولان امر آمادگي دارد در قالب طرح‌هايي وارد عرصه قانون‌گذاري در اين رابطه شود.
اعلام آمادگي مجلس براي اختصاص اعتبارات حوزه مبارزه با مواد مخدر در بودجه

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»،  ضرغام صادقي گفت:  آمادگي داريم لوايحي كه از سوي دولت در امر مبارزه با مواد مخدر و ريشه كني اعتياد به مجلس ارسال مي‌شود، بررسي كرده و با توجه به امكانات، منابعي را در فصل بودجه در اين خصوص تخصيص دهيم.

 

نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر نياز به يك مثلث سه‌گانه دارد، اظهار داشت: پيشگيري، نيروي انساني و تامين منابع مالي اين مثلث سه گانه را در مقابله با اعتياد تشكيل مي‌دهند.

 

وي ادامه داد: در مبارزه با مواد مخدر بحث پيشگيري مقدم بر درمان و توانبخشي است بايد بدانيم براي تحقق اين امر نياز به نيروي انساني مرتبط داريم، ضروريست در مسير مبارزه از افراد جامعه و متخصصان استفاده شود تا با محتوايي فكري، گام‌هاي ديگر كه مربوط به امكانات و تسهيلات مرتبط با سلامت و فرهنگ جامعه است، پيش بگيريم تا راه مقابله با اعتياد آسان تر شود.

 

صادقي با اشاره به اينكه معضل خانماسوز اعتياد نيروي انساني جوان و ارزشمند ما را مورد هدف قرار داده است ، تصريح كرد: اگر مي‌خواهيم در اينده‌اي نه چندان دور نيروي انساني مولد، توانمند ، فعال داشته باشيم بايد بنيان خانواده را در پيشگيري اوليه از اعتياد حفظ كنيم.

 

عضو هيات رئيسه مجلس با تاكيد بر آموزش مهارت‌هاي زندگي از جمله «نه گفتن» ميان كودكان، نوجوانان و جوانان گفت: اگر مهارت نه گفتن در ميان اين افراد نهادينه شود، آنان در رويارويي با مواد مخدر و روانگردان‌ها، با جسارت و شجاعت كامل از مصرف اين مواد خودداري مي‌كنند.

 

وي با بيان اينكه تجربه اعتياد با يك بار مصرف انسان را در مسير سقوط و خطر قرار مي‌دهد، اضافه كرد: سياست دشمنان ما اين است که استعدادها و جوانان ما را به سمت اين بلاي خانمان‌سوز بکشانند و اينگونه تبليغ مي‌کنند که اين مواد اعتيادآور نيست، در حالي که مواد مخدر صنعتي و روانگردان‌ها آثار بسيار مخرب بر روح و جسم مبتلايان دارد.

 

 نماينده مردم شيراز در مجلس گفت: اين پديده ، ساختارهاي فرهنگي، اجتماعي، سياسي و  اقتصادي را بر هم مي‌زند و تا زماني که دلايل و علل مشخص نشوند، نمي‌توان تحليل و تبيين دقيقي از اين مساله ارائه کرد.

 

صادقي تصريح كرد: پديده مصرف و قاچاق مواد مخدر متاثر از باندهاي مافيايي و دست‌هاي پنهان است، منطقه مديترانه شرقي ارزان‌ترين مسير ترانزيت مواد مخدر شناخته شده و چشم طمع مافياي جهاني کماکان به اين مسير دوخته شده است.

 

صادقي در پايان خاطرنشان كرد: مردم و مسوولان باید همگام با یکدیگر در جهت ریشه‌کنی اعتیاد از جامعه گام‌های محکم و استواری بردارند و همسو با یکدیگر از یکسو عرضه و از سوی دیگر تقاضای مواد مخدر در کشور را کاهش دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار