به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از «دانشجویان بیدار»، حسینی، وزیر سابق فرهنگ و ارشاد کشورمان در همایش «دانشگاه سدی برابر فتنه» که به مناسبت گرامیداشت یوم الله 9دی در سالن بصیرت دانشگاه پیام نور بجنورد برگزار شد، گفت: مردم برخی از کشورهای منطقه حتی نمی دانند انتخابات یعنی چه؛ برای مثال همین کشور عربستان سعودی که مجلس آن یک شورای مشورتی است و از سوی ملک تعیین می شود.
حسینی ادامه داد: اوایل انقلاب شاهد بودیم که بنی صدر با 11 میلیون رای علی رغم انتقاد و نارضایتی بخشی از مردم توانست به ریاست جمهوری برسد.
وی افزود: یا در زمان آقای خاتمی بعد از پیروزی همه ریاست جمهوری او را پذیرفتند و انتقادهای خود را تنها از طریق قانونی و مجلس به او تذکر می دادند نه از طریق اردوکشی های خیابانی.
وی تصریح کرد: اما در سال 88 قضیه متفاوت شد آن آقایی که ادعای رای آوری را پیش از شمارش آرا کرد، برای اولین بار در تاریخ ایران گفت اگر من رای بیاورم انتخابات صحیح بوده در غیر این صورت حتما تقلب شده است.
فتنه 88 بیش از آنکه توهین به اسلامیت نظام باشد توهین به جمهوریت بود
وی با تاکید بر اینکه فتنه 88 بیش از آنکه توهین به اسلامیت نظام باشد توهین به جمهوریت بود، بیان کرد: برای اولین بار یک حماسه با حضور 40 میلیونی ملت رخ داد اما این اعتراضات بی اساس این پیروزی بزرگ را در کام ملت تلخ کرد.
حسینی اظهار کرد: آخوندی نماینده موسوی ، در دیدار با مقام معظم رهبری اعتراف کرده بود که هیچ جور نمی توان در انتخابات تقلب کرد اما وقتی از او خواستند همین موضوع را برای پایان دهی به اعتراضات علنی اعلام کند طفره رفتند.
نمی توان به دولت گفت کارهایش را تعطیل کند مبادا از آن برداشت تبلیغاتی شود
وی در خصوص اقدامات تبلیغاتی دولت وقت در آستانه انتخابات گقت: گزارش دهی دولت در رسانه ها آن هم در آستانه انتخابات در سالهای گذشته نیز وجود داشته و نمی توان به دولت گفت کارهایش را تعطیل کند مبادا از آن برداشت تبلیغاتی شود.
وی با اشاره به اقدامات فتنه گران بیان کرد: در آن هشت ماه همه نگران بودیم، بازاری ها از خراب بودن بازار ناراحت بودند، خانم های چادری و مردانی که محاسن داشتند امنیت نداشتند و فتنه گران بدون هیچ منطقی به آنان حمله می کردند.
حسینی گفت: مسئله کسانی که با بی شرمی شعار مرگ بر اصل ولایت فقیه و جمهوری ایرانی را مطرح می کردند، انتخابات نبود بلکه مشکل آنان اصل نظام و براندازی بود.
بعد از حمله سران فتنه و حامیانشان به اصل نظام ریزش در جبهه آنان آغاز شد
وی ادامه داد: همین جا بود که ریزش در فتنه گران آغاز شد برخی از آنان وقتی دیدند وزیر خارجه آمریکا، سران رژیم صهیونیستی، عبدالمالک ریگی تروریست و منافقین از این فتنه حمایت می کنند و مدعی حقوق ملت ایران شده اند به این نکته پی بردند که قضیه انتخابات نیست.
وی خاطرنشان کرد: پس از آن ماجرا با اجازه مقام معظم رهبری روز 9 دی را روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری کردیم که بحمدالله برنامه های خوبی نیز در این روز تاریخی اجرا می شود.
حسینی بیان کرد: متاسفانه امروز می بینیم عده ای بعد از گذشت پنج سال، لجاجت خود را ادامه می دهند و خوشبختانه برخی نیز همچون اعضای کابینه در مجلس مرزبندی خود را با فتنه اعلام کردند.
وی در رابطه با نقش دانشجویان در بصیرت افزایی در فتنه 88 بیان کرد: قشر دانشجو قطعا نقش مهمی در آگاه سازی ملت داشت برای مثال در مصر یک انقلاب رنگی حکومت این کشور را براندازی کرد اما در ایران چون مردم اهل فکر و مطالعه هستند این اتفاق نیفتاد.
تعبیر احمدی نژاد از خس و خاشاک خطاب به اغتشاش گران بود
وی در پاسخ به این سوال که نقش جمله احمدی نژاد مبنی بر خس و خاشاک نامیدن افرادی که به او رای ندادند در شعله ور شدن فتنه گفت: درست است که مسئولین باید مراقب تک تک کلماتشان باشند اما من در همان سخنرانی حضور داشتم و آقای احمدی نژاد در سخنرانی خود تمام صحبتش 40 میلیون شرکت کننده بود.
وی تصریح کرد: او بعد از تشکر از 40 میلیون رای دهنده در انتخابات آشوبگران را خس و خاشاک نامید اما برخی رسانه ها و افراد، در آن فضای احساسی گفتند معنای این حرف تمام کسانی هستند که به او رای نداده اند.
مجازات سران فتنه که امنیت ملی را برهم زدند بسیار سنگین خواهد بود
حسینی در پاسخ به این سوال که چرا سران فتنه محاکمه نمی شوند اظهار کرد: این تصمیم را شورای امنیت ملی بر اساس منافع ملی گرفته است و خود باید بقیه مسیر را تعیین کند.
وی با تصریح اینکه در فقه و قانون ما برهم زدن امنیت در سطح بسیار کوچک مثلا در یک محله شهر نیز مجازات سنگینی دارد گفت: قطعا مجازات کسی که امنیت ملی را آن هم در سطح کشور برهم زده است، بسیار سنگین خواهد بود.
طبق قانون اساسی شورای رهبری امکان پذیر نیست
وی در ارتباط با اینکه چرا نمی شود شورای رهبری داشته باشیم، تشریح کرد: در ابتدای انقلاب نیز جو شورایی بسیار داغ بود اما پس از مدتی دیدند که نمی شود کشور را اینطور اداره کرد و اگر یک شخص مسئول در راس نباشد هرج و مرج ایجاد می شود.
وی مسئله رهبری جامعه را نیز از این موضوع مستثنی ندانست و گفت: در قانون اساسی نیز این مسئله را نداریم که بتوان شورای رهبری داشت.
حسینی در خصوص این ادعا که صحبت های رد و بدل شده در مناظره باعث ایجاد فتنه شد، بیان کرد: در مناظره اگر شخصی صحبتی کرده، طرف مقابل هم ساکت نمانده و جوابش را داده است گرچه باید بیشتر از این مراقبت می شد.