آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۹۰۷۹
بازجویی امروز «شیخ سلمان» به اتمام رسید

دبیرکل جمعیت وفاق بحرین تفهیم اتهام شد/ «شيخ علی سلمان» تمام اتهامات را رد کرد

شبکه تلویزیونی «العالم» خبر داد که دادستانی بحرین اتهام اقدامات تحریک آمیز برای تغییر نظام سیاسی در بحرین از طریق زور و تهدید را علیه «شیخ علی سلمان» مطرح کرده است.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ به نقل از شبکه تلویزیونی «العالم» ، وکیل «شیخ علی سلمان» دبیر کل «جمعیت اسلامی الوفاق» تاکید کرد: دادستانی بحرین اتهام اقدامات تحریک آمیز برای تغییر نظام سیاسی در بحرین از طریق زور و تهدید را علیه وی مطرح کرده است.

 

وکیل «شیخ سلمان» تاکید کرد: «شیخ سلمان» همه این اتهامات را رد کرده است و ما خواستار آزادی فوری وی به قید وثیقه شدیم.

 

 اندکی پیش بازجویی از شیخ سلمان تمام شد و قرار است به محل بازداشت خود بازگردانده شود تا فردا به منظور اعلام آزادی یا تجدید مدت حبس وی بار دیگر احضار شود. 

 

دادستانی کل بحرین بعد از توقف دو روزه (شنبه و جمعه) ، ساعت 14:30 امروز به وقت محلی منامه روند بازجویی از شیخ سلمان را از سر گرفته بود.

 

«نایف یوسف محمود» دادستان کل بحرین اعلام کرد: دادستانی ابلاغیه‌ای از اداره آگاهی دریافت کرد مبنی بر اینکه دبیر کل یکی از جمیعیت‌های سیاسی (الوفاق) به فعالیت و تحریک علیه نظام و تلاش برای تغییر نظام با زور، تهدید و وسائل نامشروع اقدام کرده است. این اقدامات با هدف تغییر نظام صورت می‌گیرند.

 

وی همچنین مدعی شد: (شیخ) سلمان که در خطبه‌هایش علیه نظام تبلیغ و این اقدامات را تکرار کرد تا اینکه نسبت به استفاده از قدرت نظامی علیه (رژیم حاکم در) کشور تهدید کرد و این تهدیدات را تکرار کرد.

 

او آشکار اعلام کرده که گزینه نظامی مطرح بوده و همچنان در دستور کار است. «عبدالله الشملاوی» تاکید کرد که شیخ سلمان همه اتهامات وارده را رد کرد.

 

نیروهای امنیتی رژیم منامه ظهر شنبه (ششم دی ماه سالجاری) با محاصره کردن منزل شیخ «علی سلمان» دبیر کل جمعیت اسلامگرای «الوفاق» احضاریه اداره آگاهی را به وی تحویل داده و از وی خواستند برای بازجویی رأس ساعت 10 صبح یک‌شنبه (هفتم دی) در دفتر شماره 99 ساختمان تحقیقات جنائی حضور پیدا کند که با حضور شیخ سلمان در دفتر شماره 99 ساختمان تحقیقات جنائی، توسط وزارت کشور بازداشت و به دادستانی کل منتقل شد. دادستانی کل نیز به بهانه بازجویی از شیخ «علی سلمان» دستور حبس هفت روزه وی را صادر کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار