پیگیری مسائل و مشکلات دانشگاه فرهنگیان در سری جدید «حذف و اضافه»
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۹۹۱۱
آغاز سری دوم برنامه «حذف و اضافه»

پیگیری مسائل و مشکلات دانشگاه فرهنگیان در سری جدید «حذف و اضافه»

پس از پایان سری اول برنامه تلویزیونی «حذف و اضافه» پس از 26 قسمت، از این هفته سری دوم این برنامه به روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود. این برنامه در بیست و هفتمین قسمت خود به بررسی مسائل و مشکلات دانشگاه فرهنگیان و همچنین نقد و بررسی ششمین جشنواره بین المللی فیلم‌های دانشجویی می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» ، پس از پایان سری اول برنامه تلویزیونی «حذف و اضافه» پس از 26 قسمت، از این هفته سری دوم این برنامه به روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود. «حذف و اضافه» در بیست و هفتمین قسمت خود به بررسی مسائل و مشکلات دانشگاه فرهنگیان و همچنین نقد و بررسی ششمین جشنواره بین المللی فیلم‌های دانشجویی می‌پردازد.

 

این برنامه که پنج شنبه این هفته 18 دی ماه رأس ساعت 17:30 به طور زنده از شبکه سه سیما به روی آنتن می‌رود، با تشکیل دو میزگرد دانشجویی از میان دانشجویان دختر و پسر، در بخش نخست خود به مسائل و مشکلات اخیر دانشجویان دانشگاه فرهنگیان و اظهارنظر جدید مسئولین درخصوص لغو تعهد خدمت در مورد این دانشجویان می‌پردازد.

 

این برنامه در بخش دوم خود به نقد و بررسی ششمین جشنواره بین المللی فیلم‌های دانشجویی و بررسی آثار برگزیده این دوره ورود خواهد کرد.

 

«حذف و اضافه» همچنین در بخش پیگیری هفته خود در پی پاسخگویی مسئولان مرتبط، با ایشان ارتباط تلفنی برقرار خواهد کرد.

 

برنامه تلویزیونی «حذف و اضافه» کاری از گروه دانش و اقتصاد شبکه سه سیما است که به مؤلفه‌های دانشگاه طراز انقلاب اسلامی و بررسی مسائل و مشکلات دانشجویان و دانشگاه‌ها می‌پردازد.

نظرات شما
زهرا اس
United States of America
۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۴
خجالت آور بود که سخنان دکتر رو قطع کردن....
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار