بازگشت حريري از عمره/ ادامه گفت وگوها براي تشكيل كابينه
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۱۱۰

بازگشت حريري از عمره/ ادامه گفت وگوها براي تشكيل كابينه

نخست وزير منتخب لبنان، پس از بازگشت از عربستان درصدد ادامه مشورت‌ها و گفت وگوها براي دستيابي به توافق براي تشكيل دولت است.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از المنار، در حاليكه هنوز دولت جديد لبنان تشكيل كابينه نداده است، حضور نيافتن و مرخصي سعد حريري و سفر به خارج، بحران دولت را در پي داشته است، اين در حالي است که سعد حريري كه مسئول تشكيل كابينه است طي ساعات آينده از عربستان باز مي گردد.

حريري جمعه گذشته براي انجام عمره در ابتداي ماه رمضان به عربستان سفر كرده بود.

نزديكان حريري گفتند: وي هنوز درصدد ارائه كابينه نيست و همچنان مايل به دادن فرصت جديدي براي گفت وگو و دستيابي به توافق بر سر صيغه‌ مورد قبول همه گروه‌ها است.

نزديكان حريري همچينن تصريح كردند: حريري به سرعت پس از بازگشت از عربستان دور جديدي از مذاكرات و گفت وگوها با گروه‌هاي مخالف را از سر مي گيرد.

در همين حال جبران باسيل به روزنامه السفير گفت: عماد ميشل عون براي تسهيل كار حريري دو امتياز اساسي به وي داد، اول اينكه قبول صيغه 15-10-5 و دوم صرف نظر از شش وزير براي حزب تغيير و اصلاح و پذيرش 5 نفر.

وي همچنين گفت: حريري مي خواهد با عون ديدار كند و از برخي مواضع خود چشم پوشي كند.

باسيل اظهار اميدواري كرد تا حريري از عربستان برگردد و با ديدگاهي بهتر و جديتي بيشتر تشكيل كابينه را به انجام برساند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار