آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۱۵۴۵

دستيابي به روش نوين درمان سرطان سينه در دانشگاه علوم پزشکي مشهد

محقق دانشگاه علوم پزشکي مشهد در يک طرح تحقيقاتي موفق به دستيابي به روش نوين درماني در درمان سرطان سينه شد.
دستيابي به روش نوين درمان سرطان سينه در دانشگاه علوم پزشکي مشهد

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محقق دانشگاه علوم پزشکي مشهد در يک طرح تحقيقاتي موفق به دستيابي به روش نوين درماني در درمان سرطان سينه شد.

 

 اين طرح تحقيقاتي به همت رامين صادقي، دانشيار گروه پزشکي هسته اي دانشگاه علوم پزشکي مشهد به اجرا در آمده است و مقاله آن نيز در بيستمين جشنواره تحقيقاتي پزشکي رازي به عنوان برگزيده دوم گروه باليني مورد تقدير قرار گرفت.

 

رامين صادقي، عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در اين زمينه بیان داشت: در اين طرح ميزان توافق زيربغلي تزريق سطحي و عمقي راديوداروها براي پيدا کردن غده لنفاوي پيشاهنگ و نقشه برداري لنفي در بيماران مبتلا به سرطان سينه مورد بررسي قرار گرفته است.

 

وی افزود: در اين تحقيق به اين نتيجه رسيديم که توافق سطحي و عمقي تزريقات بالا است و ما مي توانيم از تزريق سطحي ماده راديواکتيو به جاي تزريق عمقي استفاده کنيم.

 

صادقي با اشاره به اينکه  اين روش در حال حاضر براي مبتلايان به سرطان سينه استفاده مي‌شود و انجام دادن آن بسيار ساده تر و با هزينه کمتر صورت مي‌گيرد خاطرنشان کرد: با استفاده از اين روش درد بيمار بسيار کمتر و سرعت کار بيشتر مي‌شود.

 

دانشيار دانشگاه علوم پزشکي مشهد تصريح کرد: اين روش يکي از مراحل درمان سرطان سينه است که طي آن ميزان درگيري زيربغل با سرطان مشخص مي شود؛ پيش از اين زيربغل را خالي مي‌کردند که سبب بروز عوارضي براي بيمار مي‌شد؛ اما درحال حاضر بر اساس استانداردهاي جهاني نبايد زيربغل خالي شود و تا آنجايي که ممکن است بايد بيوبسي زيربغل پيشاهنگ صورت گيرد که با استفاده از اين روش مي‌توان اين کار را انجام داد.

 

وی گفت: در حال حاضر ديگر نيازي به تزريق عمقي نيست و در کشورهاي پيشرفته اين روش استفاده نمي‌شود و تزريق سطحي بکار مي‌رود. اين مطالعه نيز به استانداردسازي و بومي سازي اين روش کمک کرده است.

 

صادقی بیان داشت: پس از اينکه تشخيص سرطان سينه داده شد مرحله بعدي جراحي است که مي توان با استفاده از اين روش، روز قبل از جراحي تزريق سطحي راديوداروها را انجام داد و سپس جراحي صورت بگيرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار