به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، بهزاد خوروشی عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران در نشست خبری کنگره بین المللی بادی کانتورینگ با اشاره به برگزاری این کنگره برای نخستین بار گفت: کنگره بادی کانتورینگ از اول تا سوم بهمن ماه با حضور اعضای انجمن 260 نفر از اعضای انجمن جراحان پلاستیک ایران و شش تن از جراحان پلاستیک برتر دنیا در این زمینه برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: در این کنگره از طریق ویدئو کنفرانس با تعدادی از جراحان پلاستیک برتر دنیا تبادل تجربه خواهد شد و این کنگره در راستای ارتقای سطح علمی و به ویژه تبادل تجربیات جراحان پلاستیک کشور برگزار می شود و در آن شش تن از جراحان پلاستیک از کشورهای آمریکا، برزیل، فرانسه و ایتالیا حضور خواهند داشت.
عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران با اشاره به ضرورت برگزاری این کنگره گفت: این کنگره در راستای ارتقای سطح علمی جراحان پلاستیک ایران و آشنا کردن آنها با شیوه های نوین و همچنین نشان دادن ایران به عنوان یکی از قطب های جراحی پلاستیک در دنیا برگزار می شود.
خوروشی در ادامه بیان داشت: موضوعات مطرح در این کنگره شامل عمل های کوچک کردن و بالا بردن سینه، اصلاح افتادگی شکم، افتادگی پوست، بازوها و ران ها و همچنین انجام عمل باز بزرگ کردن سینه و اصلاح افتادگی سینه و همچنین برجستگی باسن انجام می شود.
70 درصد بینی های مردم ایران الزامی به جراحی پلاستیک ندارند
سیدابوالحسن امامی رئیس انجمن جراحان پلاستیک در ادامه این نشست خبری در خصوص میزان عمل های جراحی پلاستیک در ایران و ضرورت آن گفت: حدود 20 درصد مردم ایران دارای بینی های متناسب هستند، 30 درصد دارای بینی های بسیار خارج از تناسب که نیاز به عمل جراحی دارد و نیمی از مردم ایران نیز دارای یک ایراد جزئی در بینی هستند که الزامی به عمل ندارد.
وی ادامه داد: متاسفانه با شرایط زندگی امروزه و استفاده از مواد غذایی متنوع و همچنین عدم تحرک و زندگی ماشینی منجر به آن شده که اندام های انسان ها از فرم خدادادی آن خارج شده که بعضا از نظر فیزیکی نیز مانع کار می شود و جراحی پلاستیک یک علم است که با توجه به این شرایط می طلبد که همیشه در حال به روز شدن باشد چرا که برای مثال تا 30 سال گذشته در ایران کمتر کسی را شاهد بودیم که دچار اضافه وزن باشد اما متاسفانه امروز حتی در کودکان نیز شاهد اضافه وزن های بالا هستیم.
امامی در ادامه تصریح کرد: بادی کانتورینگ به معنای تناسب اندام است که اکنون با اعمال جراحی به ایجاد تناسب اندام کمک می کند.
رئیس انجمن جراحان پلاستیک در ادامه در خصوص آمار عمل های زیبایی در ایران گفت: متاسفانه آمار دقیقی در اختیار ما قرار ندارد که شاید این موضوع یک معضل فرهنگی است که آمار تحقیقاتی در این زمینه پایین است و شاید یک دلیل آن این باشد که بسیاری از جراحی های پلاستیک در ایران متاسفانه توسط جراحان متخصص پلاستیک صورت نمی گیرد و حدود 90 درصد شکایاتی که در ارتباط با عمل های زیبایی صورت می گیرد مرتبط با عمل هایی است که توسط کسانی که متخصص جراحی پلاستیک نبودند انجام شده است.
وی افزود: همچنین متاسفانه گاها ما مشاهده می کنیم که این جراحی ها توسط افراد تکنسین اما به نام پزشک و با همکاری یک پزشک صورت می گیرد وما همواره در این خصوص به مسئولان تاکید کرده ایم و این موضوع تا زمانی که سازمان نظام پزشکی و معاونت درمان وزارتخانه مشترکا یک عملیات اجرایی در این زمینه انجام ندهند حل نخواهد شد و همچنین قانون نظام پزشکی ما نیز متاسفانه متعلق به 80 سال پیش است که در آن آمده است هر پزشکی می تواند دست به هر کاری بزند و در صورت به وجود آمدن مشکل پاسخگوی آن باشد و بسیار لازم است که این موضوع اصلاح شود حداقل به این گونه که هر پزشکی می تواند دست به هر کاری بزند به شرط آنکه در آن کار تبحر داشته باشد و تبحر نیز شامل آموزش های آکادمیک مورد تایید وزارت بهداشت باشد.
امامی خاطر نشان کرد: متاسفانه مشکل دیگری که در این زمینه وجود دارد این است که وزارت بهداشت در مسائلی نظیر صدور مجوز برای واردات ابزارهای جراحی هیچ گونه ارتباطی با انجمن ها ندارد در حالی که باید این اقدام صورت بگیرد چرا که متاسفانه در این زمینه نیز شاهد بسیاری سوءاستفاده ها بوده ایم که افرادی غیر متخصص از آنها استفاده می کنند.