کد خبر:۳۸۲۱۲۶

توهین‌کنندگان به پیامبر (ص) برای به دست آوردن حمایت آمریکا و صهیونیسم دست به این جنایت زده‌اند

دانشجویان دانشگاه‌های آذربایجان غربی با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند: توهین کنندگان به پیامبر (ص) برای به دست آوردن حمایت آمریکا و صهیونیسم دست به این جنایت زده‌اند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، دانشجویان دانشگاه های آذربایجان غربی طی صدور بیانیه ای ضمن اعلام انزجار از هتاکان به ساحت مبارک نبی مکرم اسلام (ص) اعلام کردند: توهین کنندگان به پیامبر (ص) برای به دست آوردن حمایت آمریکا و صهیونیسم دست به این جنایت زده اند.

 متن بیانیه به این شرح است.

بسم الله الرحمن الرحیم

یکبار دیگر دشمنان اسلام با توهین به شخصیت نورانی پیامبر محبت و مهربانی حضرت محمد (ص) چهره پست و منفور خود را آشکار ساختند. این اهانت ها از سوی کسانی صورت می گیرد که در همه جا دم از حقوق بشر می زنند در حالی که خود بزرگترین ناقض حقوق بشر در دنیا هستند كساني كه به اين عمل قبيح دست مي‌زنند پيرو هيچ مكتب و انسانيتي نبوده بلكه پيرو شيطان مي‌باشند و با اهداف سياسي خاصي و در يك توطئه حساب شده از سوي استكبار جهاني مرتكب چنين عمل جنايتكارانه‌اي شده‌اند.

اینها همانهایی هستند که در پی حمایت از سیاستهای خصمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دنیا هستند و برای اینکه بتوانند حمایت های لابی های صهیونیستی را به دست آورند دست به هر کاری می زنند.

اعمالی چون  کشیدن کاریکاتور پیامبر اسلام (ص) در روزنامه شارلی ابدو که در واقع این اعمال دنباله رو اعمالی چون سوزاندن قرآن و ساخت فیلم های موهن است در واقع این افراد چون با گسترش اسلام، منافع خود را در خطر می بینند دست به چنین اعمال پست و بی شرمانه ای میزنند اینان با اسلام و مسلمین مشکل دارند و در پی ایجاد تفرقه و اسلام هراسی در دنیا هستند.

در عصر بیداری اسلامی که حقیقت خواهان جهان با بیرق عدالت طلبی و اسلام خواهی بر دوش، همچون امواجی خروشان در حال درنوردیدن سراسر گیتی هستند، اسلام ستیزان پست،  بی شرمانه آخرین اقدامات ابلهانه خویش را برای خاموش کردن انوار جهانی اسلام به کار گرفته اند؛ غافل از آن که: «یُرِیدُونَ أَنْ یُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَ یَأْبَى اللَّهُ إِلاَّ أَنْ یُتِمَّ نُورَهُ وَ لَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ». ﴿سوره مبارکه توبه، آیه کریمه 32﴾

امت بزرگ اسلامی باید اگاه باشند که همان گونه که رهبر حکیم و فرزانه  انقلاب اسلامی در پیام آگاهی بخش خود تأکید کردند، این حرکات مذبوحانه دشمنان نشانه‌ عظمت و اهمیت خیزش بیداری اسلامی و بشارت دهنده رشد روزافزون آن است.

ما دانشجویان دانشگاههای آذربایجان غربی همصدا با همه مسلمانان و آزادگان جهان، این اقدام پست و بی شرمانه دشمنان انسانیت و مدعیان دروغین حقوق بشر را محکوم می کنیم و هم صدا با همه مسلمانان جهان ، خواستار محاکمه قضایی عاملان این اقدام غیر انسانی و غیر اخلاقی در دادگاه های معتبر بین المللی هستیم. «و ما النصر إلاّ من عند الله العزیز الحکیم»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
راضیه اسدی نیا
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۶
من عاشق محمدم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار