شناسایی و تربیت استعدادهای دانشجویی از وظایف اصلی مسئولان دانشگاهی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۲۸۳۹
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی:

شناسایی و تربیت استعدادهای دانشجویی از وظایف اصلی مسئولان دانشگاهی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: شناسایی و تربیت استعدادهای دانشجویی از وظایف اصلی مسئولان دانشگاهی است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، آقازاده روز گذشته در نشست صمیمی با اعضای هیات علمی المپیاد دانشجویی گفت: دو وظیفه عمده را در قبال استعدادهای دانشجویی بر عهده داریم که یکی شناسایی و دیگری تربیت آنان است.

 

وی افزود: استعدادهای درخشان دانشجویی در واقع سرمایه ملی هستند و با ارزشگذاری به آنان و پرورش این استعدادها می توان در راه ترقی و پیشرفت میهن اسلامی قدم نهاد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با اعلام حمایت از حرکت های علمی تصریح کرد: هر چه در توان و امکان داریم در جهت اعتلای آموزش و تربیت استعدادهای آینده ساز کشور انجام خواهیم داد.

 

در این نشست خدیجه مخدومی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی نیز گفت: روسای دانشکده ها نیز در ایجاد شور و نشاط المپیادی نقش مهمی دارند که بی شک با حمایت این افراد شاهد موفقیت های افزون تری در المپیاد هفتم خواهیم بود.

 

وی خاطرنشان کرد: در المیاد ششم که امسال شاهد برگزاری آن در دانشگاه علوم پزشکی ایران بودیم با تلاش اساتید و دانشجویان توانستیم یک مدال طلا، دو نقره و سه برنز را برای دانشگاه علوم پزشکی ارومیه به ارمغان آوریم.

پربازدیدترین آخرین اخبار