آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۳۰۲۲
قائم‌مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی:

آمار تکان دهنده قائم‌مقام وزیر کشور از اعتیاد، طلاق و حجاب در کشور/ جمعیت حاشیه‌نشینی در کشور به ۹ میلیون نفر رسید

قائم‌مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی گفت: افزایش 9 میلیون نفری حاشیه‌نشین در کشور مایه شرمساری است و ترکیب جمعیتی براثر مهاجرت معضلات فرهنگی و اجتماعی را در کشور به‌ وجود می‌آورد.

به گزارش گروه اجتماعی "خبرگزاری دانشجو"، مرتضی میرباقری عصر امروز در جلسه شورای اداری استان فارس در سخنانی اظهار داشت: بر اساس نخستین آمار سرشماری در سال 1355 حدود 12 درصد از جمعیت کشور را حاشیه‌نشین‌ها تشکیل می‌دادند که این رقم در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی کاهش اما هم‌اینک به 22.6 افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: جمعیت حاشیه‌نشین‌های کشور  در سال 1385 به 12 میلیون نفر افرایش یافت که اگر کنترل نشود این رقم در دو سال آینده به 13 و یا 14 میلیون نفر خواهد رسید که نیاز به بازنگری و توجه جدی از سوی مسئولان دارد.

قائم‌مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی تصریح کرد: وجود 3.5 میلیون بیکار، 1.5 میلیون معتاد، 1.5 میلیون بدحجاب و بی‌حجاب، 150 هزار طلاق در سال، 2.5 میلیون زن سرپرست خانوار، 13 میلیون پرونده قضایی و 5 میلیون زندانی در کشور بسیار تأسف‌بار است.

میرباقری بیان داشت: در هرسال 800 هزار سرقت، 500 هزار تصادف که بر اثر آن 300 هزار نفر کشته و یا مصدوم می‌شوند و نیز 3 میلیون زوج نابارور نشان از بی‌توجهی به توازن و قطبی‌نگری است و در این مورد باید خانواده و استفاده از ظرفیت‌های هویت دینی، انقلابی و ملی مورد توجه قرار گیرد.

وی اضافه کرد: اگر 10 برنامه توسعه را در پیش و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مورد بررسی قرار دهیم نشان می‌دهد که در بعد معنوی و محتوایی پیشرفت جدی نداشته‌ایم و در بحث عدالت و توازن نیز با مشکل روبه‌رو هستیم.

قائم‌مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی بیان کرد: واژه سبک زندگی که در سال 1391 از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد در ابعاد محتوایی، نرم‌افزاری و سخت‌افزاری باید مورد بررسی قرار گیرد تا روزنه‌ای برای برون‌رفت از معضلات و مشکلات پیش روی جامعه باز شود.

میرباقری اظهار داشت: یکی از مؤلفه‌های سرمایه توجه به ظرفیت‌های اجتماعی در قالب‌های امنیت، عدالت، انسجام و انضباط اجتماعی است که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل وابستگی اقتصادی این ظرفیت مغفول مانده بود.

وی خاطرنشان کرد: افزایش میانگین نرخ بیکاری 39 درصدی در سیستان و بلوچستان، 34 درصد در لرستان، 31.6 دهم درصد در ایلام، 34.6 دهم در سراوان و قرار گرفتن 20 درصد از جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد زیرپوشش کمیته امداد جای تأمل و بررسی است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار