کد خبر:۳۸۳۳۲۱
مسئول دفتر همکاری‌های بین الملی دانشگاه بیرجند: 

دانشگاه بیرجند برای همکاری علمی با دانشگاه‌های سوئیس آمادگی دارد 

مسئول دفتر همکاری‌های بین الملی دانشگاه بیرجند گفت: دانشگاه بیرجند با توجه به ظرفیت و توانمندی بالای آزمایشگاهی و هیات علمی مجرب، آمادگی دارد تا با دانشگاه‌های کشور سوئیس همکاری علمی پژوهشی داشته باشد. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، محمد حسن فتحی شب گذشته در نشست جولیوهاز، سفیر سوئیس در ایران با مسئولان دانشگاه بیرجند بیان داشت: یکی از فعالیت‌های اصلی دفتر همکاری‌های بین الملی دانشگاه بیرجند کمک به اعضای هیات علمی دانشگاه برای شرکت در فرصت‌های بین المللی و نمایشگاهی برای ارائه مقالات است. 

 

وی با بیان اینکه در طول سه سال گذشته ۳۸ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند در کنفرانس‌های علمی بین المللی شرکت کردند، گفت: از این تعداد ۲۱ کنفرانس در قاره آسیا، ۱۶ کنفرانس در قاره اروپا و ۱ مورد در قاره آمریکا بوده است.

 

مسئول دفتر همکاری‌های بین الملی دانشگاه بیرجند افزود: حاصل حضور در این کنفرانس‌ها، چاپ ۴۹۴ مقاله علمی بوده است.

 

فتحی محور دیگر فعالیت‌های دفتر همکاری‌های بین الملی دانشگاه بیرجند را ارتباط با دانشگاههای معتبر سراسر دنیا عنوان کرد و افزود: در این راستا تاکنون تفاهم نامه‌هایی بین دانشگاه بیرجند و دانشگاههای بین المللی انعقاد شده است.

 

وی انعاد تفاهم نامه دانشگاه بیرجند با دانشگاه بروکلین انگلستان در سال ۲۰۰۴، انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه عثمانیه هند در سال ۲۰۰۴، امضای تفاهم نامه با دانشگاه ملی تایوان در سال ۲۰۱۱ و دانشگاه بوسان کرده جنوبی و امضای تفاهم نامه با دانشگاه چین در سال ۲۰۱۴ را از تفاهم نامه‌های انعقاد شده بین دانشگاه بیرجند و دانشگاههای بین المللی عنوان کرد.

 

مسئول دفتر همکاری‌های بین المللی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه دانشگاه بیرجند دارای ۴۰۰ نفر عضو هیات علمی مجرب است، گفت: این دانشگاه با داشتن آزمایشگاههای مجهز آماده برقرای ارتباط با دانشگاههای بین المللی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار