کد خبر:۳۸۴۰۳
گلوبال پاليتيكن ادعا کرد:
نامه مسعود رجوي به هاشمی یک روز پيش از انتخابات 22 خرداد
رسانههاي غربي از نامه سرکرده گروهك منافقين به رئيس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره انحلال مجلس خبرگان رهبري و ابطال انتخابات دهم در روز پيش از برگزاري انتخابات خبر دادند.
به گزارش «شبکه خبر دانشجو»، گلوبال پاليتيكن در گزارشی از ارسال نامه مسعود رجوي، سرکرده گروهك منافقين به اكبر هاشمي رفسنجاني در تاريخ 11 ژوئن(21 خرداد) و روز پيش از برگزاري انتخابات رياست جمهوري دهم خبر داد.
اين رسانه غربي نوشت: رجوي در نامه خود به هاشمي رفسنجاني از وي خواسته است، مجلس خبرگان رهبری را منحل و منتظري را به عنوان رهبر تعيين كند.
در نامه مقام ارشد گروهك منافقين به رفسنجاني، انتخابات روز بعد يعني 22 خرداد نامشروع اعلام شده و از رئيس مجلس خبرگان خواسته شده، انتخابات را ابطال و زمينه را براي برگزاري انتخاباتي با حضور ناظران خارجي فراهم كند.
رجوي در پايان ضمن درخواست براي انحلال مجلس خبرگان نوشته است: خودتان و روحانيت را از شر اين نهاد خلاص كنيد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۱