آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۵۷۲۶
مدیر گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی ایران:

۷۰ تا ۸۰ درصد از زایمان‌ها در ایران به صورت سزارین است

مدیر گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از زایمان‌ها در ایران به صورت سزارین است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، مریم کاشانیان، مدیر گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی ایران که در کنفرانس علمی یک روزه‌ زایمان فیزیولوژیکی روز گذشته در سالن آمفی تئا‌تر بیمارستان پیامبر اعظم (ص) سخن می‌گفت، با اشاره به افزایش زایمان‌های سزارین که از دلایل برگزاری این نوع سمینارهاست، گفت: امیدواریم بتوانیم با جلوگیری از مداخلاتی که به صورت غیر منطقی و غیر علمی در این باره صورت می‌گیرد میزان سزارین را کاهش دهیم.


مدیر گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: یکی از مسائلی که منجر شد، سزارین افزایش یابد مداخلاتی است که بدون دلیل علمی کافی در سیر زایمان طبیعی صورت گرفت و عملا این مداخلات باعث شد که محیط زایمان برای خانم‌ها خشن، نامانوس، درد آور، رنج آور و اذیت کننده باشد.


دبیر همایش علمی زایمان فیزیولوژیک بیان داشت: این عوامل باعث شد خانم‌ها ترجیح دهندکه زایمان طبیعی نداشته باشند و کم کم محیط زایمان فرسوده کننده و بد شد؛ بنابراین به صورت تدریجی و به مرور زمان این مسئله برای خانم‌ها پیش آمد که ترجیح بدهند سزارین شوند.


وی با بیان اینکه میزان سزارین در ایران زیاد است، شاید دومین کشور دنیا بعد از برزیل باشیم، تصریح کرد حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از زایمان‌ها در ایران به صورت سزارین است.


کاشانیان تصریح کرد: سزارین یک عمل جراحی با برنامه است و بسیاری از خانم‌های شاغل ترجیح می‌دادند در یک روز و ساعت خاصی سزارین شود و پزشکان نیز ترجیح می‌دادند با برنامه خوشان تنظیم کنند؛ بنابراین همه این شرایط باعث شد که سزارین در جامعه ما ترویج شود.


 این استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: اکنون ما باید سعی کنیم این مسائل را برعکس کنیم، تا بتوانیم میزان زایمان طبیعی را افزایش دهیم.


 وی افزود: سزارین یک عمل جراحی بزرگ است که مشکلاتی مانند عوارض بیهوشی، میزان خونریزی بیشتر، عفونت بیشتر و احتمال چسبندگی را دارد که این عوارض را زایمان طبیعی ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار