کد خبر:۳۸۶۴۰۲
وزیر علوم عنوان کرد:

لزوم تهیه پیش‌نویس قوانین ارتقا دهنده توان کشور در حوزه اپتیک

وزیر علوم با اشاره به کاربرد روز افزون دانش اپتیک در زندگی روزمره گفت: باید پیش نویس قوانینی که توان کشور را در این مبحث ارتقا می‌دهد تهیه شود تا بتوانیم مقدمات نهادینه شدن این مقوله را در بالا‌ترین سطح فراهم کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه تحقیقات علمی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی هر کشوری نقش مهمی در پیشرفت صنعتی و تحقیقاتی دارد، اظهار داشت: در کشورهایی که علم اپتیک و فوتونیک بیشترین پیشرفت را داشته است، تحقیقات دانشگاهی آن کشور نقش بسزایی دراین امر داشته و به همین دلیل باید پژوهش‌های دانشگاهی را هم راستا با نیازهای صنعتی و اجتماعی تدوین کرد.

 

وی افزود: در ۱۰ سال گذشته شرکت‌های اپتیک و فوتونیک بیشترین پیشرفت و درآمد را نسبت به حوزه‌های دیگر صنعت در جهان داشته‌اند و بسیار مهم است که شرکت‌های ایرانی دست اندر کار این مقوله نیز در این زمینه استراتژی مدونی داشته باشند.

 

وزیر علوم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه شرکت‌های فعال ایرانی می‌توانند یک شبکه ملی صنعتی اپتیک و فوتونیک تشکیل دهند، گفت: از اولین وظایف این شبکه ملی صنعتی می‌تواند ایجاد یک دستور کار برای سال بین المللی نور ۲۰۱۵ و یک دستور کار برای بیست سال آینده صنعت اپتیک و فوتونیک ملی باشد.

 

فرهادی با تاکید بر لزوم ارتباط تاثیر گذار و سازنده بین بخش‌های آموزش و پژوهش اپتیک و فوتونیک ایران و بخش بین المللی این صنعت گفت: این ارتباط، همکاری و تبادل علم و تجربه در پروژه‌های تحقیقاتی و آموزشی داخلی و خارجی، شرکت در کنفرانس‌های داخلی و بین المللی، تعامل بین تحقیقات و آموزش دانشگاه‌ها و شرکت فعال در سیاستگذاری تحقیقاتی و آموزشی داخلی و خارجی را شامل می‌شود.

 

فرهادی با اشاره به کاربرد روز افزون دانش اپتیک در صنعت، آموزش، هنر و فرهنگ اظهار داشت: لازم است پیش نویس قوانینی که توان کشور را در این مبحث ارتقا می‌دهد، توسط سازمان‌ها و مراکز ذی ربط تهیه شود تا بتوان مقدمات نهادینه شدن این مقوله را در بالا‌ترین سطح فراهم کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار