عباس عظیمی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، بیان داشت: با توجه به درخواستهای دانشجویان در خصوص مشکلاتی که دانشجویان رشته اوپتیک برای دانشجویان رشته اوپتومتری به وجود آوردند مطالبات خود را به رئیس دانشگاه ارجاع دادیم.
وی افزود: مهرابی بهار بر این اساس صراحتا اعلام کردند که دانشجویان درخواستهای خود را در قالب نامه نوشته و به دفتر بنده ارسال کنند تا بر این اساس اقدامات لازم جهت پیگیری انجام شود.
رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی مشهد با بیان اینکه این مشکل حل خواهد شد، تصریح کرد: با توجه به همکاری متقابلی که در بین دانشجویان و مسئولان دانشگاه تا به حال وجود داشته است امیدواریم که این مشکلات حل و دانشجویان بر سر کلاسهای خود حاضر شوند.
ارائه رشته کاردانی اوپتیک در سال 76 از سوی وزارت علوم اشتباه بود
عظیمی با انتقاد از اضافه کردن رشته کاردانی اپتیک در سال 76 گفت: این کار از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری اشتباه بود؛ گرچه آنگونه که باید دانشجویان مسیر را طی میکردند شاید امروز ما چیز دیگری میگفتیم.
وی با بیان اینکه اهداف مثبتی در پشت این انتخاب بود، افزود: در هنگام ارائه این رشته در سال 76 اهدافی همچون استفاده از این دانشجویان پس از دانش آموختگی در صنایع اپتیک کارخانههای عدسی تراشی واحدهای ساخت قطعات، استفاده در دستگاه های نوری، لیزری و تعمیر و نگاهداری دستگاه های ابتیکی مطرح بوده است.
رئیس انجمن اوپتومتری خراسان رضوی ادامه داد: اگر این هدفها همان گونه که طرح ریزی شده بود اجرایی میشد بسیار برای کشور مفید بود؛ اما این افراد به جای تحصیل و دنبال کردن در این رشتهها تنها در رشته عینک سازی اقدام به فعالیت کردند.
خواسته دانشجویان کاردانی اوپتیک کاملا غیرمنصفانه است
عظیمی با بیان اینکه حرکت این دانشجویان غیر منصفانه است، بیان داشت: اینکه این دانشجویان به دلیل گذراندن تنها چند واحد ادعای ادامه تحصیل در رشته اوپتومتری را داشته باشند بسیار غیر منصفانه و غیر منطقی است که باید از طریق وزارت بهداشت بررسی و با آن مخالفت شود.
وی با بیان اینکه دانشجویان بینایی سنجی از نخبگان کنکور سراسری هستند، گفت: این دانشجویان از طریق کسب رتبه بالا در کنکور سراسری و با گذراندن واحدهای مربوط به پیراپزشکی در این رشته ادامه تحصیل میدهند و از این طریق استحقاق تجویز عینک و سایر خدمات بینایی سنجی را به دست میآورند.
مدیر گروه بینایی سنجی با انتقاد از رفتار پیش رو از سوی دانشجویان کاردانی اپتیک ادامه داد: چگونه ممکن است دانشجویان کاردانی اپتیک که هیچ واحدی را در زمینههای یاد شده نگذراندهاند و حتی درصدی از آنها هم دیپلم تجربی نبودهاند و در هیچ کنکور سراسری هم شرکت نکردهاند را همطراز دانشجویان با استعداد و با هوش بینایی سنجی قرار دهیم؟
عظیمی در پایان با بیان اینکه دانشجویان بینایی سنجی خواسته بر حقی دارند، افزود: توصیه من به این دانشجویان این است که درخواست خود را از طریق مجاری قانونی با رعایت مقررات دانشگاه پیگیری و ضمن اعلام خواسته بر حق خود به مسئولان دانشگاه، از وظیفه اصلی خود که همان دریافت مطالب آموزشی است غافل نشوند.
لازم به ذکر است، دانشجویان بیناسنجی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به پرونده 250 دانشجوی اوپتیک وزارت بهداشت در خصوص تغییر رشته به اپتومتریست اعتراض کرده بودند.