به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، تحصن دانشجویان بینایی سنجی دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در روز سوم همگام با دو دانشگاه زاهدان و تهران ادامه پیدا کرد.
در این تحصن که برای سومین روز در مقابل دانشگاه علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد، دانشجویان با بیان اینکه تا رسیدن به پاسخ قطعی به تحصن و تعطیلی کلاسها ادامه خواهیم داد، تجمع خود را برگزار کردند.
این تحصن از ابتدای صبح امروز آغاز و تا اذان ظهر ادامه داشت.
در خاتمه تجمع امروز، دانشجویان بر ادامه دادن این تحصن و تعطیلی کلاسها تاکید و ضمن تشکر از مسئولان دانشگاه در خصوص رفع این مشکل بر ثابت قدم بودن اعتراضات تا رسیدن به نتیجه قطعی اهتمام ورزیدند.
یک دانشجوی معترض در این رابطه به خبرنگار ما گفت: برنامه ما با همکاری دانشگاههای بینایی سنجی کشور یعنی دانشگاه زاهدان، دانشگاه ایران و شهید بهشتی تهران و دانشگاه علوم پیراپزشکی مشهد انجام و ما تا رسیدن به نتیجه نهایی اعتراضات خود را ادامه میدهیم.
این دانشجوی رشته اپتومتریست با بیان اینکه دانشگاه ایران در تهران کلاسهای خود را تعطیل کرده است، بیان داشت: اعتراضات در خصوص این تخلف در دانشگاه ایران از مدتها پیش آغاز شده و تحصن و تعطیلی کلاسها در این دانشگاه نیز در حال انجام است.
وی با بیان اینکه متاسفانه با وجود همکاری خوب مسئولان و اساتید در دانشگاه علوم پیراپزشکی مشهد؛ اما دوستان ما در زاهدان در تنگنا هستند، بیان داشت: در زاهدان دانشجویان اپتومتری با مشکلات بسیاری برای برگزاری تحصن قانونی خود روبه رو هستند؛ به نحوی که برخی اساتید این دانشجویان را اخلاگر امنیت خواندند!!!
این دانشجو با بیان اینکه قبول تعدادی دانشجو از شاخه علمی کاربردی به شاخه پزشکی اجحاف بزرگی در حق ما و بی عدالتی محض است، افزود: چطور میشود این دانشجویان که هیچ علمی در خصوص چشم و سلامت آن را ندارند از دو سال بعد بیماران چشمی را معاینه کنند؟
این فعال دانشجویی با اشاره به اینکه مشخص نیست این دانشجویان با چه قدرتی این خواسته غیرقانونی خود را به پیش میبرند، تصریح کرد: این دانشجویان در یک دوره در مهر ماه و یک دوره در بهمن ماه پذیرش شده اند؛ اما ما اجازه ادامه کار را به آنها نخواهیم داد.
وی به مصوبه مجلس در خصوص ممانعت از موازی کاری اشاره کرد و افزود: حضور این دانشجویان کاردان اپتیک در کنار ما همان موازی کاری است که قرار بوده از آن ممانعت به وجود آید.
این معترض دانشجو در ادامه به بیان اینکه دانشجویان کاردان اپتیک در حقیقت فنی خواندهاند نه تجربی گفت: ما تقاضا داریم این دانشجویان در رشته خود کار را ادامه و از حق خود پا را فراتر نگذارند و حق دانشجویان بینایی سنجی را که تلاش کرده و رتبه برتر کنکور سراسری شده اند تا دکتر بینایی سنج شوند زیر پا نگذارند.
وی در پایان با تشکر از مسئولان دانشگاه علوم پیراپزشکی گفت: سلامت جامعه در گرو دانش طبیب است و یک عینک ساز نمیتواند وظیفه یک اپتومتریست را انجام دهد.