آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۷۶۷۵
حجت الاسلام راشد یزدی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

کاهش میزان طلاق در ازدواج دانشجویی به دلیل شناخت زوجین دانشجو از یکدیگر است

کارشناس مسائل خانواده ازدواج دانشجویی را بهترین نوع ازدواج دانست و با بیان اینکه میزان طلاق در این نوع ازدواج کمتر از دو درصد است، گفت: زوج دانشجو به دلیل شناخت از هم با آگاهی ازدواج می‌کنند، همچنین قشر دانشجو فهمیده و درس خوانده است.

حجت‌الاسلام راشد یزدی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو »در مشهد، به تاثیر سبک زندگی بر کاهش طلاق اشاره کرد و گفت: سبک زندگی اسلامی می‌تواند در ریشه‌کن کردن طلاق در سطح جامعه موثر باشد.

 

این کارشناس مسائل خانواده در خصوص دلیل افزایش طلاق در جامعه، افزود: یکی از دلایل طلاق، بد شروع کردن زندگی است، اگر جوانان تنها به چشم، ابرو و نگاه گره خورده در خیابان اکتفا کنند و پسر بگوید من باید با این خانم ازدواج کنم و خانم هم بگوید من باید با این آقا ازدواج کنم،  این امر درست نیست،  دختر و پسر باید با یکدیگر تناسب داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه دختر و پسر باید با یکدیگر تناسب داشته باشند، گفت: ازدواج شرایطی دارد که باید تحت آن شرایط صورت گیرد، در غیر این صورت منجر به طلاق می‌شود، زوج باید از لحاظ اندیشیدن به خصوص در بعد دینی، فرهنگی، سنی و خانوادگی متناسب باشند، اگر این تناسب، عشق، علاقه عمیق و واقعی وجود نداشته باشد، ازدواج آنها منجر به طلاق می‌شود.

 

حجت‌الاسلام راشد یزدی همچنین در خصوص نقش دانشگاه‌ در ترویج ازدواج ساده، خاطرنشان کرد: آمار کم طلاق در ازدواج دانشجویی می‌تواند مردم را متنبه و متوجه کند که ازدواج باید عاقلانه‌تر شروع شود. باید توجه داشته باشیم که در ازدواج دقت لازم است؛ اما نباید واسواس وجود داشته باشد، لااقل زوجین در  ۷۰ درصد شرایط باید با یکدیگر تطبیق داشته باشند.

 

وی در یایان ازدواج دانشجویی را بهترین نوع ازدواج دانست و با بیان اینکه میزان طلاق در این نوع ازدواج کمتر از دو درصد است، گفت: زوج دانشجو به دلیل شناخت از هم با آگاهی ازدواج می‌کنند، همچنین قشر دانشجو فهمیده ودرس خوانده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار