کد خبر:۳۸۷۶۸۰
معاون پژوهشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی:

امیرعلی شیرنوایی مبدا بحث گفتگو بین فرهنگ ایرانی و ترکی جغتایی بود

معاون پژوهشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان اینکه شیرنوایی مبدا گفتگو بین فرهنگ ایرانی و ترکی جغتایی بود، گفت: آنچه در این مسیر حائز اهمیت است این است که این ارتباط فارغ از منازعات فرهنگی فراهم و باعث شد در بستری از دانایی به وجود آید.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، قهرمان سلیمانی امروز در افتتاحیه «همایش بین‌المللی امیرعلی شیرنوایی» در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد، با اشاره به اینکه آبشخور فکری نوایی نشان می‌دهد که وی بیش از اینکه برخواسته از فرهنگ سایر کشورها باشد، نشآت گرفته از فرهنگ ایرانی و زبان فارسی است، تصریح کرد: آنچه که امروز برای ما اهمیت دارد قدرت، بسیجی است که شیرنوایی از سرزمین بلخ و سمرقند تا مشهد و شیراز و یزد داشته است.

 

وی با بیان اینکه شیرنوایی مبدا گفتگو بین فرهنگ ایرانی و ترکی جغتایی بود، افزود: آنچه در این مسیر حائز اهمیت است این است که این ارتباط فارغ از منازعات فرهنگی فراهم و باعث شد در بستری از دانایی به وجود آید.

 

معاون پژوهشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، شیرنوایی را به عنوان یک ظرفیت فرهنگی دانست و گفت: وی پیوند دهنده ایران با دیگر کشورهای پیرامون بود.

 

سلیمانی با اشاره به اینکه شیرنوایی پیوند دهنده قدرت و خردمندی بود، گفت: شیر نوایی نقطه اتصال فرزانگی و قدرت بود به این معنا که وی نشان داد می‌توان در کانون قدرت به فرهنگ نیز توجه بسیار داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار